Close sidebar
Close sidebar

O fetiță nevăzătoare a sfârșit tragic după ce a căzut pe scările de la școala la care învăța

Fetița în vârstă de 6 ani a suferit răni grave în urma căzăturii, medicii nemaiputând să facă nimic pentru a o salva.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tragedia a avut loc în Iași la Liceul Special “Moldova” din Târgu Frumos. În urma căzăturii, copila de numai 6 ani a suferit mai multe traumatisme și răni grave și a fost transportată la Spitalul de Neurochirurgie din Iași.

Oamenii legii au declarat că se va întocmi dosar penal pentru ucidere din culpă pentru pedagogul care ar fi trebuit să o supravegheze pe fetiță.

Citeste si: Primul pacient care a beneficiat de heliportul Spitalului Universitar! VIDEO

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Citeste si: Patru sfaturi pentru a avea grija de masina ta! Daca vei tine cont de acestea viata automobilului tau se poate dubla!

Citeste si: Buzău: Un tânăr cu afecţiuni psihice a plecat din Secţia Ojasca a Spitalului de neuropsihiatrie Sapoca, unde era internat; el e cunoscut cu comportament agresiv

„S-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și s-a dispus efectuarea necropsiei pentru a afla cauzele decesului”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

„S-a dispus cercetarea disciplinară a pedagogului care a fost ieri de serviciu și a directorului unității de învățământ.

Fiind o cercetare în curs, la acest moment nu pot să vă dau date certe”, a precizat și purtătorul de cuvânt al ISJ Iași.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI