Ruby Franke este creatoarea canalului de YouTube 8 Passengers. Aici, femeia documenta viața de zi cu zi a familiei sale, împreună cu soțului ei Kevin și cei șase copii ai lor din Utah.

Canalul a strâns aproximativ 2,5 milioane de abonați, doar că a dispărut complet la începutul acestui an din motive care sunt încă neclare, notează jurnaliștii de la Insider.

O fost influenceriță, ajunsă celebră pentru clipurile cu familia sa, a ajuns în spatele gratiilor. Femeia a fost arestată pentru abuz asupra copiilor

Citește și: Un copil român s-a stins din viață în mod tragic în Italia. Micuțul a ars de viu după ce rulota în care dormea a luat foc

De aproximativ 8 luni, în mediul online circulă mai multe zvonuri despre ceea ce s-a întâmplat cu canalul 8 Pasageri.

Miercuri, 30 august 2023, în jurul orei locale 21.30, Ruby a fost arestată alături de partenerul ei de afaceri, Jodi Hildebrandt, potrivit celor confirmate de biroul șerifului din Washington County pentru jurnaliștii de la The U.S. Sun. Oamenii legii au transmis că perechea, care a creat recent serviciul de consiliere pentru părinți ConneXions, a fost luată în custodie pentru „comiterea intenționată sau cu bună știință de abuz agravat asupra copiilor”.

Femeia posta pe internet pedepsele pe care le aplica celor șase copii ai ei

De asemenea, cu șase ore înainte de arestare, Departamentul de Pompieri din Springville a fost chemat la reședință pentru un incident de ajutor reciproc la domiciliu.

Ajutorul reciproc, așa cum este definit de Agenția Federală de Management al Urgențelor (FEMA), apare atunci când „o parte oferă resurse – personal, echipe, facilități, echipamente și provizii – unei alte părți”.

Nu este clar ce anume a cauzat nevoia de resurse suplimentare la reședința Franke în acea după-amiază și dacă arestările de mai târziu miercuri seara sunt legate. Pe site-ul web al biroului șerifului din Washington County, Franke și Hildebrandt se află încă în arest și nu au fost transmise actualizări despre arestarea lor în acest moment.

Zvonurile de abuz asupra copiilor au început în vara anului 2020, când Chad, unul dintre copii lui Ruby, i s-ar fi confiscat camera după ce i-a făcut mai multe farse fratelui său mai mic. Minorul a făcut această dezvăluire într-un vlog, precizând că dormea ​​pe un sac de fasole.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: A vândut o casă care stătea să se dărâme, pentru o sumă uriașă. Nimeni nu a crezut-o că va reuși. Femeia a încasat 590.000 de dolari cash într-o săptămână

Mai mulți creatori de conținut au început să investigheze conținutul fondatoarei  8 Passengers și au făcut conexiuni cu ceea ce au susținut că sunt dovezi ale abuzului asupra copiilor.

Într-un alt clip, Franke a refuzat să-i ducă la școală pachețelul fiicei sale Eve, carela aceea vreme avea șase ani, doar pentru că cea mică a uitat să-l ia cu ea în drum spre școală. Atunci, urmăritorii canalului au susținut că Ruby este un părinte care își înfometează copilul.

O fost influenceriță, ajunsă celebră pentru clipurile cu familia sa, a ajuns în spatele gratiilor. Femeia a fost arestată pentru abuz asupra copiilor

Cuplul Franke a început să ia în seamă acuzațiile de abuz asupra copiilor și s-au argumentat ferm împotriva, acuzând canalele de investigație că provoacă „drame”.

De asemenea, aceștia au mai precizat că este o metodă prin care își învăța copiii consecințele acțiunilor lor și că le oferă „alegeri”. Publicația Insider a obținut în anul 2020 și o scrisoare de la Divizia Serviciilor pentru Copii și Familie în care se preciza că un caz împotriva familiei Franke a fost închis din cauza pretențiilor nesusținute de abuz asupra copiilor.

Fiica cea mare a femeii este bucuroasă că se face dreptate

8 Pasageri și-a continuat activitatea marcată de o perioadă cu postări mai puțin frecvente în vlog-uri, până când a fost eliminat complet de pe YouTube. Ruby Franke a reapărut în mediul online în luna iunie a anului 2022, împreună cu Hildebrandt ca parte a canalului lor ConneXions. În timp, videoclipurile canalului ConneXions au primit critici semnificative din partea telespectatorilor online.

O fost influenceriță, ajunsă celebră pentru clipurile cu familia sa, a ajuns în spatele gratiilor. Femeia a fost arestată pentru abuz asupra copiilor

Citește și: Vacanță cu final tragic pentru o familie din UK! O copilă de doi ani s-a stins din viață în fața unui parc de distracții. Micuța a fost spulberată de o mașină

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Într-unul dintre clip, perechea și-a exprimat gândurile despre părinții care nu își iubesc copiii necondiționat, nu îi ascultă și nu le acordă intimitate. Conținutul video a ajuns de atunci către milioane de spectatori care se presupune că reprezintă regulile dure ale familiei lui Franke.

Fiica ei cea mare, Shari, a postat și ea pe Instagram în acest an că nu a mai vorbit cu familia sa. Shari a susținut că „nu a fost în contact cu familia mea” și a fost împotriva „convinzelor extreme” ale mamei ei și canalului lui Hildebrandt.

Cei doi soți riscă până la 15 ani de închisoare

Când Franke și Hildebrandt au fost arestate miercuri, Shari a folosit din platforma Instagram, arătând imagini cu mașini de poliție la reședință. Tot ce a scris ea a fost „în sfârșit”, într-un clip și apoi într-un altul, „Astăzi a fost o zi mare”.

„Eu și familia mea suntem atât de bucuroși că se face dreptate. Încercăm să spunem poliției și CPS de ani de zile despre asta și sunt atât de bucuroși că au decis în sfârșit să facă un pas”, a continuat ea.

Citește și: Țeapa pe care și-a luat-o o femeie după ce și-a cumpărat un Chihuahua. A plătit 300 de lire și e incredibil ce a primit. „M-a lăsat fără cuvinte”

Nu este clar unde sunt alți membri ai familiei în acest moment, inclusiv soțul lui Franke, Kevin, al cărui cont de Instagram nu mai este activ.

Dacă sunt acuzați de abuz agravat intenționat asupra copiilor în statul Utah, Franke și Hildebrandt ar putea fi condamnați până la 15 ani în spatele gratiilor și o amendă de 10.000 de dolari, pottivit avocaților Wasatch Defense.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si