Raluca Munte, fosta concurentă din casa Puterea Dragostei, a ajuns de urgență la spital deoarece avea dureri groaznice în piept și în gât, semn că nu mai poate respira corespunzător. Frumoasa brunetă le-a mărturisit internauților că s-a simțit foarte rău și avea amigdalele inflamate, motiv pentru care s-a prezentat urgent la spital.

Raluca Munte: ”Mă simt oribil”

Mă simt oribil, dacă mă întrebați cum sunt. M-am dus azi dimineață la urgențe, pentru că mi s-au umflat foarte tare amigdalele, mi s-a umflat rău gâtul, e foarte inflamat.

Nu am mai putut să respir și să înghit și, binînețeles, pe lângă faptul că în viața mea nu o să mai mă duc la urgențe, pentru că o doamnă doctoriță de acolo, care m-a consultat, a fost foarte irascibilă.”

Raluca Munte[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Simina Loica de la „Puterea Dragostei” a lipsit de pe Instagram: „Am pățit ceva cumplit, câteva zile nu am avut telefon! O să vă povestesc!”

Imediat ajunsă la spital, medicii i-au pus branula pentru a-i putea administra cît mai rapid un tratament, însă Raluca a fost indignată de felul cum a fost tratată de către unul dintre cadrele medicale, o doctorită pe care a numit-o irascibilă.

Personalul medical s-a comportat urât cu Raluca Munte

Concurenta de la Puterea Dragostei a fost dezamăgită de felul în care a fost tratată de către medicul de gardă, care i-a spus că prezintă simptomele infectării cu virusul COVID-19. Raluca spune că doctorița nu a consultat-o, ci i-a făcut un test pentru

a verifica dacă are sau nu coronavirus, iar apoi i-a prescris un antibiotic. Cu toate acestea, durerea nu i-a trecut, spune ea.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Tânăra le-a povestit fanilor săi de pe instagram toată experiența neplăcută pe care a trăit-o în interiorul spitalului și aceasta s-a arătat extrem de dezgustată.

Ce tratament a primit Raluca Munte în spital[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Veste șoc: Bogdan Mocanu și fratele său au împărțit aceeași fată: ” a fost cu o gagică a mea”

”S-a comportat foarte aiurea cu mine. Nici măcar nu m-a consultat în gât.. Ea, fără să mă consulte, mi-a zis că am COVID. Toate simptomele pe care eu le am sunt de COVID. Cât mi-a luat testul, mi-a făcut o perfuzie.. E ora 7 după-amiază și eu nu am primit rezultatele testului.

Am vaccinul făcut, dar problema este că mă doare gâtul foarte, foarte tare. Nici măcar nu s-a uitat să vadă ce am acolo. Am puroi sau nu am puroi?! Mi-a făcut o perfuzie, mi-a dat antibiotice și du-te acasă”, a adăugat Raluca Munte pe contul său de Instagram.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si