Fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei” este obișnuită cu atenția primită din partea fanilor încă de când aceasta era prezentă în concurs. Cu toate acestea, Larisa, a dat de un bărbat foarte insistent care îi trimite mesaje pe rețelele de socializare, ce pare să nu îi mai dea pace vreodată. Totodată, tânăra a ales să-l blocheze pe rețelele sociale și a crezut că situația s-a rezolvat. Însă bărbatul respectiv nu s-a lăsat atât de ușor, și-a făcut mai multe conturi false și a început să-i scrie.

”I s-a pus pata pe mine, dar la modul nasol. Îmi scrie email-uri în care spune că Dumnezeu a decis să fim împreună, că a auzit corul îngerilor, din-astea... E clar, este puțin dezechilibrat, puțin cam tare, și mă hăituiește acum. E blocat pe Facebook și Instagram, dar și-a făcut câteva conturi false, îmi scrie de pe ele, mă prind imediat că e tot el, are același discurs. Sunt, efectiv, terminată, mă simt abuzată de acest om”, a spus, aproape plângând, Larisa Judele de la ”Puterea Dragostei”.

Larisa nu a fost singura agasată de către acest bărbat insistent

Larisa nu este singura care a trecut printr-o asemenea întâmplare. Bărbatul a început să le scrie și prietenelor ei și să se dea drept un psiholog. Fosta concurentă a show-ului “Puterea Dragostei” este speriată și s-a gândit să apeleze la ajutorul Poliției dacă situația va mai continua.

”I-a scris unei prietene de-ale mele cu care am tot apărut pe Instagram. I-a spus că e psiholog și că vrea să se întâlnească cu ea. Mi-a scris că știe și ce fac în timpul liber, mi-e frică să mai ies și pe stradă acum, dacă mă pândește pe undeva și îmi face ceva? Cred că, până la urmă, o să apelez la Poliție, să primească un ordin de restricție ceva, că așa nu pot să trăiesc”, a adăugat Larisa Judele.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Andra Volos este însărcinată? Vezi ce poză a postat concurenta de la ”Puterea Dragostei” pe pagina de Instagram

Citeste si: O nouă idilă în casa „Puterea Dragostei”? Pe cine a pus ochii Cristian Marinescu

Larisa și Bogdan Mocanu au fost la un pas de o relație amoroasă

Larisa Judele a cunoscut succesul prin intermediul emisiunii “Puterea Dragostei”. Tânăra a fost la un pas să formeze un cuplu cu Bogdan Mocanu. Însă șatena a respins ideea unei relații pe motiv că nu este bărbatul potrivit pentru ea.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

”Bogdan Mocanu este, probabil, cel mai bun băiat de la Puterea Dragostei. Ce pot să spun de el? Mi-a plăcut și cum arată, și cum se comportă, și faptul că era genul de bărbat destul de sigur pe el. De aceea l-am și sărutat, la un moment dat.(...) Nu sunt foarte multe de spus... dar am simțit că nu este bărbatul potrivit pentru mine. Adică este un tip sufletist, un băiat extraordinar, am devenit amici, dar nu e fix ceea ce aveam eu nevoie”, a explicat, la acea vreme, Larisa Judele.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si