Close sidebar
Close sidebar

O fostă concurentă de la Puterea Dragostei vrea să participe la Survivor România. Despre cine este vorba

O fostă concurentă din sezonul 2 al show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, și-a exprimat dorința de a participa la emisiunea ”Survivor România”. Aceasta a dat cărțile pe față în emisiunea de pe Youtube a Corneliei Ionescu, ”Totul despre Puterea Dragostei”.

Andreea Bolocan,

Ramona de la Puterea Dragostei [Sursa foto: Captură YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Se pare că unul dintre cele mai mari vise ale fostei concurente din show-ul ”Puterea Dragostei” este acela de a participa la emisiunea ”Survivor România”. Ramona Modoi a mărturisit că a vrut să se înscrie în concurs, dar mama ei nu a lăsat-o de teamă pentru că ar trece prin momente dificile, căci se știe că a supraviețui în acest reality-show nu este deloc ușor.

Ramona a fost încurajată de foarte multe persoane să se înscrie la ”Survivor România” și aceasta consideră că ar face față fără probleme și că își dorește mult să ajungă în Republica Dominicană, însă mama ei nu va fi niciodată de acord.

Citeste si: Andra Volos de la „Puterea Dragostei” s-a pus pe slăbit. Ce rețetă folosește bruneta

Mama Ramonei Modoi crede că nu va rezista la ”Survivor România”

„Chiar am vrut să mă înscriu, dar nu m-a lăsat mama. Mi-a zis că n-o să rezist. Chiar îmi doream să mă duc. Mi-au spus și cei din casă, mi-a zis și Ella că sunt bună, că la Survivor aș face față”, a precizat Ramona în cadrul emisiunii Corneliei Ionescu de pe Youtube.

Emisiunea ”Totul despre Puterea Dragostei” [Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

„Eu n-am treabă nici cu mâncarea. La mâncare n-o să îmi fie greu (…) Aș avea probleme la anumite probe, căci nu știu să înot”, a mai spus Mădălina.

Citeste si: Berna și Philip de la Puterea Dragostei au spus adevărul despre relația lor. Mai sunt sau nu împreună

Ramona este dispusă să se antreneze pentru ”Survivor România”

Realizatoarea emisiunii ”Totul despre Puterea Dragostei”, Cornelia Ionescu a încurajat-o pe tânără să se înscrie pentru sezonul următor al emisiunii ”Survivor România„, iar fata se gândește serios să se pună la punct la toate capitolele care ar putea fi niște minusuri pentru ea în Dominicană și ar fi dispusă să se antreneze, să învețe să înoate pentru început.

Secretele din culisele Puterea Dragostei, dezvăluite de Ramona

Fosta concurentă a emisiunii ”Puterea Dragostei” a dezvăluit tot ce se întâmpla în spatele camerelor de filmat și cum își petrecea ea timpul liber, dar și restul concurenților.

Deși mulți telespectatori s-ar fi gândit că fetele și băieții din Istanbul sunt foarte petrecăreți în timpul liber, în afara orelor de filmare, lucrurile nu stau chiar așa.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Astfel, Ramona a spus că ea cel puțin nu s-a petrecut suficient de mult prin metropola din Turcia, ci doar a ieșit de câteva ori în oraș sau a petrecut serile la anumite restaurante, dar fără să exagereze. Cea care a însoțit-o peste tot când nu erau filmări a fost prietena ei din acel sezon, Ella Tina.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI