Un accident rutier grav a avut loc, în această dimineață, în Bârlad. Două autoturisme și un mijloc de transport în comun au fost implicate în accident. În cele trei autovehicule se aflau șase persoane.
În autovehicul se aflau și doi copii, cu vârste de 5, respectiv 10 ani.O femeie în vârstă de 32 ani, gravidă în luna a 9-a, a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citește și: Accident rutier grav pe DN6: patru victime au ajuns la spital

Doi copii, de 5 și 10 ani, se aflau în autoturism

"Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale și echipaje specializate pentru asigurare măsuri PSI, evaluare și acordare prim ajutor victimelor unui accident rutier produs în municipiul Bârlad. În accident au fost implicate două autoturisme și un mijloc de transport în comun. În cele trei autovehicule se aflau șase persoane. Într-unul dintre cele trei autovehicule se aflau trei persoane, între care și doi copii, cu vârste de 5 respectiv 10 ani. La fața locului au fost deplasate și două ambulanțe aparținând SAJ Vaslui.

Citește și: O mașină implicată într-un accident rutier a fost prădată de hoți. Aceștia au furat inclusiv cauciucurile

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite cele trei autovehicule avariate, trei persoane necesitând îngrijiri medicale. O femeie în vârstă de 32 ani, gravidă în luna a noua, a avut nevoie de îngrijiri medicale. După acordarea primului ajutor, femeia și cei doi copii au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad", se arată în comunicat.

O mașină implicată într-un accident rutier a fost prădată de hoți. Aceștia au furat inclusiv cauciucurile

O mașină implicată într-un accident acum câteva zile, în județul Bacău, a fost prădată de hoți. ”Să te bucuri la un om care putea să moară, să furi roțile la mașină. Ofer 500 euro pentru cele 3 roți”. Acest lucru s-a întmplat înainte ca proprietarul să o tracteze până la un service. Mașina fusese închiriată, iar proprietarul s-a rostogolit cu ea de mai multe ori, însă nu au fodt victime.

Hoții au luat trei jante și alte mărunțișuri găsite în interiorul mașinii.

Citește și:  Doi români, reținuți de autoritățile bulgare pentru că au încercat să transporte ilegal 70 de migranți


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si