Close sidebar
Close sidebar

O ieseanca a angajat o bona pentru copii, iar tatal acestora a lasat-o insarcinata. De atunci Alexandrina traieste un adevarat cosmar

Alexandrina Bieringer traieste un adevarat calvar dupa ce a aflat ca tatal celor doi copii a lasat-o insarcinata pe femeia care trebuia sa aiba grija de micuti.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Alexandrina se stabilise in Austria impreuna cu concubinul ei cu care avea doi copii si nimic nu prevestea necazul care avea sa se abata asupra ei. Totul a inceput in momentul in care ieseanca a angajat o bona care sa aiba grija de copii deoarece ea trebuia sa mearga la munca.
Marcel, concubinul Alexandrinei, nu lucra si statea toata ziua acasa.

"Tatal copiilor statea tot timpul la calculator, nu lucra, statea doar acasa. Eu munceam si am angajat o bona pentru copii. Bona statea cu copiii si cu concubinul meu in fiecare zi. Bona pe care o angajasem avea frecvent vanatai pe ea. O intrebam unde se loveste, iar ea imi spunea ba ca s-a lovit de nu stiu ce dulap, ba ca în timp ce punea rufe la spalat si tot asa.

La un moment dat mi-a spus ca vrea sa mearga la doctor pentru ca ii intarziase menstruatia", le-a spus ieseanca reporterilor BZI.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Bona i-a marturistit Alexandrinei ca Marcel este tatal copiilor, iar ieseanca a decis sa se separe de acesta.
Concubinul a amenintat-o si i-a spus ca nu se va lasa pana nu ii va lua copiii.
Femeia a venit cu cei doi copii la Bucuresti, moment in care a aflat ca este cautata international pentru trafic de persoane. Fetita si baietelul Alexandrinei se afla acum intr-un centru de plasament din Timisoara, iar ea incearca cu disperare sa ii recupererze.

"Am avut grija de ei, nu le-a lipsit nimic. Am o hotarare judecatoreasca in care mi-a fost dat dreptul deplin pentru custodie. Copiii mei sunt acum intr-un centru la Timisoara. Merg la ei cat pot de des si ma roaga sa ii scot de acolo", a completat femeia. 

Intreaga poveste AICI.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI