Close sidebar
Close sidebar

O ieseanca si-a gasit bebelusul mort in pat. Politistii au facut o descoperire soc. Ce s-a intamplat

Moartea unui bebelus din Iasi ridica foarte multe semne de intrebare. Micutul a fost gasit mort in pat de catre mama sa, insa in urma cu ceva timp femeia a fost acuzata ca si-ar fi batut copiii. Politistii au deschis un dosar penal si fac cercetari.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un bebelus de doar o luna a fost gasit mort, chiar de catre cea care i-a dat viata. Tragedia s-a produs in comuna ieseana Bivolari, in satul Solonet joi dimineata. Atunci Andreea, mama micutului a realizat ca acesta nu mai respira. A iesit din casa si a strigat dupa ajutor, insa deja era prea tarziu. La fata locului a ajuns un echipaj medical, insa nu s-a mai putut decat declara decesul. Politistii au deschis o ancheta pentru moarte suspecta si fac cercetari.

Totusi, in aceasta familie din Iasi problemele nu au lipsit niciodata. Andreea este mama pentru trei baieti, dar de multe ori a fost aratata cu degetul prin sat. Nu ar fi o gospodina prea buna si nici o mama model nu poate fi numita. Exista insa mari semne de intrebare legata de moartea micutului. Despre familia Cardas lumea nu vorbeste prea frumos.

Citeste si: INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Oamenii au fost extaziați când au văzut la un zoo din China doi pui de panda. Apoi aceștia au început să latre- antena3.ro

"Dumnezeu sa-l ierte pe copil. Eu nu stiu ce s-a intamplat, dar uitati-va cum arata ceilalti copii. Sunt vai de capul lor, sunt murdari, poarta hainele de la unul la altul, vai de ei... Are niste copii tare chinuiti femeia asta, i-a mai si batut", a declarat un vecin de-al familiei.

Joi, pe seara, cei doi concubini, Andreea si Petru umblau prin sat ca caute bani pentru inmormantare.

Niciunul dintre ei nu intelege cum de a murit cel mic, dar se gandesc la o varianta.

"Eu am fost la pescuit, m-am intors pe la 3 noaptea. Cand am intrat am vazut-o pe sotie in pat cu copilul. M-am culcat, si dimineata mi-a spus ca e mort", a declarat Petru, tatal copiilor.

Sursa: Realitatea.net

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI