Influencera Mahek Bukhari și mama ei au fost închise pentru uciderea „cu sânge rece” a doi bărbați care au murit într-un accident rutier provocat de cele două femei.

Citește și: "Ucigașa cu chip de înger". A ademenit o bloggeriță în apartamentul ei cu un tratament cosmetic gratis după care a ucis-o ca să își însceneze propria moarte

Mahek și Ansreen Bukhari se fac vinocate de uciderea lui Saqib Hussain și Hashim Ijazuddin, ambii în vârstă de 21 de ani, potrivit BBC.

Citește și: VIDEO. "Doamne, fă-mă să înțeleg planurile tale". Ultimul mesaj postat de Geanina, tânăra ucisă în BMW-ul înmatriculat ZEU care a spulberat două autobuze în Sibiu

Perechea mamă și fiică au un termen minim de 31 de ani și opt luni, respectiv 26 de ani și nouă luni după care pot solicita eliberarea condiționată.

De ce au comis femeile dubla crimă?

Urmărirea fatală cu mașina care a dus la uciderea celor doi tineri a venit după ce unul dintre ei a amenințat că va dezvălui o aventură pe care a avut-o cu Ansreen, mama vedetei, în vârstă de 46 de ani.

Judecătorul a catalogat-o pe influencera TikTok ca fiind „în întregime obsedată de sine”.

O influenceră celebră de 24 de ani, condamnată la închisoare pe viață

Mahek Bukhari

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Femeile au regizat o ambuscadă, după ce l-au „ademenit” pe cel care le șantaja în parcarea Tesco din Hamilton, Leicester, cu promisiunea că-i vor plăti 3.000 de lire sterline.

Dar, în schimb, Ansreen și Mahek au sosit la întâlnirea aranjată împreună cu alți șase bărbați în două vehicule, un Audi TT și un Seat Leon.

Așa a pornit urmărirea nebună cu mașinile, soldată cu accidentul fatal în care tinerii și-au pierdut viața.

Procurorii au dovedit că Bukhari și mama ei i-au izbit în mod deliberat cu mașina pe cei doi aruncându-i în afara drumului.

După un proces de trei luni, jurații au constatat că Bukhari și mama ei sunt vinovate de două acuzații de crimă.

Judecătorul a dat vina pe Tiktok și Instagram

Judecătorul Timothy Spencer a spus în timpul procesului: „Procuratura a catalogat corect acest caz drept unul de crimă cu sânge rece”.

El a continuat: „TikTok și Instagram se află în centrul acestui caz, tu, Mahek Bukhari, fiind un influencer pe ambele platforme. Acesta a fost motivul pentru care ai renunțat la universitate. „Dacă nu ai fi făcut-o, ai fi fost o tânără absolventă cu toată viața în față. Dar acum te închizi în închisoare pentru cei mai buni ani ai tăi".

„Tot acesta a fost motivul pentru care tu, Ansreen Bukhari, ai devenit însoțitoarea fiicei tale și ți-a fost întors capul spre glamour-ul superficial, departe de viața pe care ai trăit-o până atunci ca mamă și casnică în Stoke-on-Trent”, a mai spus judecătorul britanic.

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: După două ierni călduroase, Europa trebuie să se pregătească pentru temperaturi scăzute. Cum ar putea La Nina să crească prețurile- antena3.ro

Potrivit BBC, alți inculpați Rekan Karwan, în vârstă de 29 de ani, și Raees Jamal, în vârstă de 23 de ani, au fost, de asemenea, găsiți vinovați de două acuzații de crimă.

Natasha Akhtar, în vârstă de 23 de ani, Ameer Jamal, de 28 de ani, și Sanaf Gulamustafa, de 23 de ani, nu au fost găsiți vinovați de crimă, ci vinovați de două acuzații de omor din culpă.

Un alt inculpat, Mohammed Patel, a fost găsit nevinovat de crimă sau omor din culpă.

Mahek Bukhari și mama ei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si