Close sidebar
Close sidebar

O influenceriță italiană, în vârstă de 19 ani, ar putea deveni regină după ce prințul a anunțat că îi predă tronul

O altă casă regală europeană ar putea ajunge mai repede decât este prevăzut în mâinile generației tinere, scrie presa internațională. De data aceasta, o tânără influenceriță italiană de doar 19 ani ar putea fi viitoarea regină neîncoronată.

Sorin Negru,

Vittoria de Savoia, prințesa influenceriță de 19 ani

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Prințul Emanuele Filiberto de Savoia – cunoscut și ca prințul Veneției din Italia – a anunțat că va renunța la pretenția sa la coroana țării când va abdica.

Regele, în vârstă de 50 de ani, va preda ștafeta fiicei sale de 19 ani, Prințesa Vittoria de Savoia, în viitorul apropiat, scrie NY Post.

Citește și: Andreea Mantea ajunge weekend-ul acesta la Timișoara pentru castingul emisiunii "Casa iubirii"!

„Cu mare plăcere, voi renunța și o voi lăsa să-și asume rolul, ceea ce sunt sigur că o va face mai bine decât mine”, a spus el miercuri pentru Daily Telegraph.

Vittoria de Savoia, prințesa influenceriță de 19 ani

[Sursa foto: Instagram]

„Nu va fi mâine sau peste un an, ci când va fi pregătită. Este important ca generația tânără să aibă șansa de a pune în practică idei noi și moderne”, a adăugat Filiberto.

Prințul de Savoia: Tinerii sunt „mult mai conștienți” de problemele lumii

El a remarcat, de asemenea, că tinerii sunt „mult mai conștienți” de problemele lumii.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Este important ca ea să nu devină moștenitoare într-o etapă prea târzie a vieții ei”, a spus el despre copilul său cel mai mare, care se pare că nu va trebui să aștepte decenii până când tatăl ei va muri pentru a revendica tronul — spre deosebire de conducători altor țări.

Vittoria de Savoia, prințesa influenceriță de 19 ani

[Sursa foto: Instagram]

Filiberto l-a menționat în mod deosebit pe monarhul Regatului Unit, regele Charles al III-lea, declarând că „ar fi fost de ajutor dacă” ar fi fost suveran cu 20 de ani în urmă.

Monarhiei Turnului Înclinat din Pisa are o istorie relativ scurtă, Casa Savoia conducând între 1861 și 1946, când țara era încă cunoscută ca Regatul Italiei.

Republica Italiană a preluat apoi statul după al Doilea Război Mondial, iar regele de atunci, Victor Emmanuel al III-lea, a renunțat la coroană în favoarea fiului său, Umberto al II-lea.

Tânăra Vittoria de Savoia, o prințesă modernă

Vittoria de Savoia a trăit o viață de lux alături de sora ei mai mică, Luisa, în vârstă de 16 ani.

Vittoria are o mulțime de urmăritori pe rețelele sociale, adunând peste 79.800 de urmăritori pe pagina ei de Instagram, iar în prezent locuiește în Marea Britanie, unde studiază istoria artei și științe politice în timp ce face și modelling.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Ea a fost chiar prezentă în mari publicații de profil, inclusiv în ediția franceză a Vanity Fair.

Prințesa Vittoria de Savoia face și modelling

[Sursa foto: Instagram]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI