Procesul în care este judecată românca are loc în fața celei de-a doua secții a Curții de Apel din Palermo, sub supravegherea judecătorului Angelo Pellino.

O îngrijitoare româncă a fost condamnată la 23 de ani de închisoare pentru uciderea bătrânului de care avea grijă. A făcut recurs la decizia magistraților

Joi, 13 iulie 2023, în fața instanței au avut loc pledoariile avocaților părții civile, avocații Vito Cangemi și Giuseppe Fabio Cacciatore, dar și a avocatului apărării, Fabio Asaro. Procesul a fost suspendat până pe data de 21 septembrie, dată la care va fi pronunțată sentința, după ce magistratul va analiza eventualele replici aduse în fața sa.

Citește și: O fetiță de doar 16 luni și-a găsit sfârșitul într-o piscină gonflabilă. Durere fără margini într-o familie de moldoveni

În urmă cu zece luni, Dana Mihaela Nicoleta Chiță, în vârstă de 29 de ani, a fost condamnată la 23 de ani de închisoare de către Curtea de Apel din Agrigento, fiind judecată de magistrata Wilma Angela Mazzara. În ciuda deciziei deja luate, îngrijitoarea speră că va beneficia de o reducere a pedepsei.

Polițiștii au exclus din start ipoteza morții naturale

Michelangelo Marchese, un bărbat în vârstă de 89 de ani a fost ucis în luna iulie a anului 2020, într-un apartament de pe Via Pietro Attardo. Pe data de 11 iulie 2020, trupul neînsuflețit al pensionarului a fost găsit de către carabinieri, legat la mâini și la picioare.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Scandal între români și o companie aeriană. Au fost lăsați de izbeliște pe un aeroport din Italia

După câteva zile fără nicio veste de la pensionar, pompierii au fost solicitați să se deplaseze la domiciliul său. În momentul în care salvatorii au deschis ușa, l-au găsit pe bătrân legat la mâini și picioare și fără suflare.

Încă de la început, polițiștii italieni au exclus varianta morții naturale. Ulterior, o autopsie efectuată mai târziu a confirmat că pensionarul a fost într-adevăr ucis.

Românca a fugit cu mașina bătrânului

Echipa de anchetă, formată din carabinieri de la Compania Licata și din Palma di Montechiaro, a îndreptat imediat atenția către îngrijitoarea bătrânului în cursul investigației.

Citește și: O româncă este acuzată că și-a răpit propriul copil după ce a lăsat tatălui un bilet și a plecat. Disperarea unei mame

Un moment crucial în anchetă a avut loc atunci când mașina pensionarului a fost găsită în posesia unui infractor recidivist din Canicattì, care a confirmat că femeia l-a contactat pentru a-i cere ajutorul în a scăpa de vehicul.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

O îngrijitoare româncă a fost condamnată la 23 de ani de închisoare pentru uciderea bătrânului de care avea grijă. A făcut recurs la decizia magistraților

Conform reconstituirii faptelor, după ce a jefuit și ucis bătrânul, îngrijitoarea ar fi părăsit locuința și ar fi fugit cu mașina victimei.

Citește și: Francesca s-a stins din viață cu doar câteva zile înainte de a deveni mamă. Avea doar 27 de ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si