Românca în vârstă de 28 de ani, care este acuzată de uciderea bătrânului care o angajase ca să-i poarte de grijă, va petrece 23 de ani în spatele gratiilor. Mai mult, femeia va fi expulzată de pe teritoriul italian după executarea pedepsei. Procurorul ceruse în instanță condamnarea pe viață a inculpatei.

Citeste si: Incident scandalos în Italia. Un român a fost săltat de polițiști direct de la ferma unde muncea

Tribunalul a stabilit că românca va trebui să despăgubească pe fiecare dintre părțile civile constituite, reprezentate de avocații Vito Cangemi și Giuseppe Fabio Cacciatore, cu suma de 20.000 de euro.

Femeia l-a ucis cu sânge rece și apoi l-a jefuit pe bătrânul pe care îl avea în grijă

Dana Mihaela Nicoleta C. și-a aflat pedeapsa după ce l-a ucis și jefuit pe Michelangelo Marchese, bătrânul în vârstă de 89 de ani de care avea grijă, la Palma di Montechiaro.

Crima care a șocat o țară întreagă a avut loc într-un apartament din via Pietro Attardo, pe data de 11 iulie 2020. Trupul neînsuflețit al pensionarului a fost găsit de carabinieri cu mâinile și picioarele legate, la câteva zile de când nu se mai știa nimic de bătrân. Totul s-a aflat după ce pompierii au intervenit la sesizarea fiului care nu l-a mai putut contacta pe tatăl său.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Un român a fost arestat în Spania, după ce a furat o bicicletă. Bărbatul i-a atașat și un motor

"A fost o crimă brutală. Ea nu s-a ferit să-l omoare pentru a-i fura puținii bani pe care îi ținea acasă și a fura o mașină veche", a precizat procurorul, conform publicației  Agrigento Notizie

Românca în vârstă de 28 de ani a fost, încă de la început, principalul suspect al poliției, mai ales că mașina victimei a fost descoperită în posesia unui fost condamnat din Canicattì, care a confirmat faptul că românca i-a cerut să o ajute să scape de mașină.

Conform reconstituirii, Dana Mihaela Nicoleta C. a comis jaful și l-a ucis pe bărbat, după care a fugit cu mașina victimei. Femeia l-ar fi și torturat pe pensionarul pe care îl îngrijea ca să-i spună unde ascunde banii. 

Citeste si: Două cupluri de români au spart mașina unui refugiat ucrainean într-o parcare din Spania. Au furat toate lucrurile de valoare ale bărbatului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si