Din nefericire, fetiţa, elevă de clasa a IV-a, a murit pe loc, alături de părinții ei, iar alți doi copii ai familiei au ajuns în stare gravă la spital.

Cei cinci au fost prinși într-un schimb de focuri

Duminică dimineaţă, pe strada Olena Teliga din Kiev, într-un schimb violent de focuri, un rus a împușcat o mașină în care se afla o familie cu trei copii.

Polina, în clasa a IV-a, și părinții ei au murit pe loc. Alți doi copii, soră și frate ai fetiței, au ajuns în stare gravă la spital.

Citeste si: Mii de cetățeni ucraineni aşteaptă, ore în şir, să intre în România. Oamenii nu mai au mâncare, maşinile nu mai au benzină

Întreaga şcoală a deschis un cont pentru ca oamenii să doneze și să îi ajute pe micuții rămași orfani acum.

Sora Polinei este internată în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului 17, are o rană gravă în urma unui glonţ, dar starea ei este stabilă. Nu au fost făcute publice informaţii despre starea de sănătate a fratelui lor.

Volodimir Zelenski: ”Rusia atacă zonele civile"

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat că noaptea trecută a fost "brutală".

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Vladimir Putin a felicitat armata Rusiei pentru pentru "serviciul impecabil în numele Patriei"

Liderul ucrainean a transmis că forțele de ocupație rusești "atacă zonele civile", unde nu există infrastructură militară.

Zelenksi a spus că forțele "atacă totul", inclusiv ambulanțele.

Cel puțin 240 de victime civile, 64 de morți în Ucraina, transmite ONU

O agenție de ajutorare a Națiunilor Unite a transmis că cel puțin 64 de civili au fost uciși după atacurile Rusiei în Ucraina. 160.000 de oameni sunt pe drumuri.

Citeste si: O delegaţie rusă a ajuns în Belarus pentru negocieri cu Ucraina. Volodimir Zelenski respinge afirmaţia Rusiei că este pregătită pentru discuţii

 De sâmbătă, 26 februarie, ora 17:00, au fost raportate 240 de victime civile. Dintre acestea, 64 de oameni au murit, transmite biroul ONU pentru drepturile omului OHCHR.

Instituția transmite că numărul este posibil să fie ”considerabil mai mare”. Sute de mii de ucrainieni sunt în prezent fără electricitate și apă, după ce infrastructura a fost deteriorară.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si