Judecatoarea Cristina Pașol, în vârstă de 38 de ani, s-a transferat nu demult de la Curtea de Apel Cluj -sectia civila la CA Mures, scrie  clujust.ro.

Citeste si: Ștefania, fata care s-a sinucis la Olimp din cauza unei note mici, a fost înmormântată

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Mureș, Emanuela Fărcaș, soțul femeii a sunat la Poliție și a anunțat că soția a plecat de acasă și a amenințat că se va sinucide. ”Polițiștii din Sovata au găsit-o lângă mașină, pe raza localității Sărățeni, având o plagă înjunghiată în zona gâtului. Lângă femeie a fost găsit un cuțit de bucătărie. Polițiștii i-au acordat primul ajutor, după care a fost transportată la spital, fiind în stare foarte gravă”, a precizat oficialul de la IPJ Mureș.

Citeste si: Fata care s-a aruncat goală de la etajul 6 a lăsat în urmă o mamă, o soră şi un frate! Ioana îşi iubea enorm fraţii mai mici!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si