Desi nu ii face public numele, Andra Gavril subliniaza ca barbatul violent la care face referire nu este fostul sau sot.

"La inceput e haios, atent, vesel, plin de pasiune,  entuziast, doar ochi si urechi si promite ca asa va fi mereu. Treptat  iti castiga increderea, iti afla toate slabiciunile, iti spune cateva  lucruri care te fac sa vrei sa il protejezi, sa ii dai putere, sa il  aperi de oamenii rai care i-au distrus speranta.

Intr-o zi il prinzi cu o  minciuna.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Urmeaza o criza de nervi pentru ca ai aflat minciuna. Pe urma  vine o promisiune. Promisiunea nu e respectata niciodata.

Apare in  schimb amanarea. Apoi agresiunea verbala. Apoi umilirea. Minimizarea -  nu esti buna de nimic, esti batrana, esti provocatoare, esti vinovata  pentru nervii mei, tu ma faci sa fiu violent", asa isi incepe povestea Andra Gavril, pe Facebook, potrivit Mediafax.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si