Close sidebar
Close sidebar

O jurnalista a fost lovita cu capul de bordura de catre sustinatorii lui Pomohaci! Mai multi reporteri au fost agresati

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

 
Sustinatorii lui Cristian Pomohaci au devenit agresivi cu jurnalistii care aflati in curtea  Catedralei Mitropolitane din Sibiu, asteptand sentinta in care preotul a contestat excluderea sa din randul preotimii. 
 
Jurnalistii au fost loviti si imbranciti pentru a face drum liber. O jurnalista a fost lovita cu pumnul, in cap, dupa care i-a fost aplicat un cot in zona toracicaă pentru a se da la o parte. O alta jurnalistă a fost trantita si s-a lovit cu capul de bordura.
 
 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

 

 
Laolalta cu jurnalistii, dintre care o parte au fost trantiti la pamant, in valul de oameni bruscati pentru a face cale lui Pomohaci au fost prinsi si credinciosi veniti cu flori pentru fostul preot, potrivit dcnews.ro. 
 
 

 
Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI