Potrivit unui comunicat publicat pe aplicaţia Telegram a RT, Wafa Shabrouney şi echipa sa "filmau depozite de arme rămase după retragerea combatanţilor din oraşul Maarrat al-Numan". 

"Conform primelor informaţii, un obuz a explodat. Potrivit şeferului său, Wafa este în viaţă, a fost transferată de la spitalul din Khan Shaykhun la cel guvernamental din Hama", a adăugat RT. "Wafa Shabrouney a fost serios rănită", precizează postul. 

Citeste si: Primăria Capitalei va acorda încă 5.000 de vouchere pentru achiziţionarea de autoturisme mai puţin poluante

Forţele regimului sirian au anunţat miercuri că au preluat Maarrat al-Numan, al doilea oraş din provincia Idleb, care timp de mai mulţi ani a fost epicentrul "revoluţiei" înainte de a deveni, din cauza raidurilor forţelor guvernamentale şi ruse, un oraş fantomă. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Șocant: un băiat de nouă ani și-a înjunghiat surioara de numai 5 ani: „mori, mori!”

Acest oraş este strategic pentru că se află pe autostrada M5 care leagă Alep, mare metropolă din nord, de capitala Damasc, pe care puterea lui Bashar al-Assad caută să şi-o asigure.

Citeste si: Jurnalist român în China: Cele două noi spitale din Wuhan vor fi gata peste câteva zile

Susţinut de aviaţia aliatului său rus, regimul continuă să recucerească regiunea Idleb în întregime, aflată în nord-vestul ţării. 

VEZI ȘI: Coronavirus in Cluj: in ce stare se afla stewardesa suspecta

Finanţat de puterea rusă şi uneori acuzat că este vocea Kremlinului, postul de informaţii RT (fost Russia Today) emite în rusă, engleză, spaniolă, arabă şi franceză. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si