Cântăreuțul punk John Kezdy, solistul influentei formații The Effigies, s-a stins din viață după ce s-a ciocnit cu o dubă de livrare parcata pe pista de biciclete, informează Chicago Tribune.

Citește și: Miracol în cazul unui bărbat care a scăpat cu viață, după ce a fost lovit de tren, în Zlatna. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere

John Kezdy, cântărețul trupei de punk rock The Effigies din Chciago, a murit la doar 64 de ani. Nimeni nu își explică de ce a intrat cu toată viteza în mașina parcată.

Incidentul tragic a avut loc sâmbătă, 26 august, John Kezdy a decedat din cauza rănilor suferite după ce s-a prăbușit cu bicicleta într-o dubă oprită pe o pistă pentru biciclete din Glencoe, Illinois.

Informația a fost confirmată de Biroul de medicală legală a districtului Cook.

John Kezdy, solistul influentei formații punk The Effigies din Chicago

John Kezdy, solistul influentei formații punk The Effigies din Chicago

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

După ce a renunțat la cariera muzicală, John Kezdy a devenit procuror timp de zeci de ani la biroul procurorului general din Illinois.

Solistul trupei de punk rock din Chicago The Effigies era un ciclist pasionat. El s-a izbit în spatele dubei de livrare, care a fost oprită cu luminile de avarie care semnalizau oprirea, potrivit datelor furnizate de Andrew Perley, șef adjunct al departamentului de poliție Glencoe.

Nu este clar de ce Kezdy, care a avut vizibilitate bună a continuat să pedaleze până la punctul de impact, nu a frânat sau a virat pentru a evita duba.

Oficialul de poliție Andrew Perley a spus că anchetatorii au un videoclip care arată accidentul.

The Effigies, o trupă cu albume de succes în anii 1980 și 1990

John Kezdy, absolvent al Liceului Evanston Township, a format Effigies în 1980, după ce a abandonat Universitatea din Wisconsin. Trupa a cântat în cluburile din Chicago și a făcut un turneu prin Statele Unite într-o dubă.

Vedetele punk de la The Effigies au înregistrat trei albume cu cântece originale, inclusiv „Body Bag”, în timp ce și-au făcut un nume între 1980 și 1986, când trupa s-a despărțit.

Grupul și-a câștigat o anumită faimă cântând alături de trupe precum Hüsker Dü, Black Flag, Dead Kennedys, Toy Dolls și Naked Raygun, o trupă care l-a avut în centrul ei pe regretatul frate al lui Kezdy, Pierre Kezdy.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

The Effigies nu au avut niciodată genul de succes comercial care le-ar fi permis să renunțe la slujbele de zi cu zi, a spus membrul trupei Paul Zamost.

Ulterior, Kezdy a terminat facultatea, a obținut o diplomă în drept de la Universitatea Northwestern și a devenit procuror.

Grupul s-a reunit la sfârșitul anilor 1990 pentru spectacole în mai multe state din SUA și din nou în anii 2000 când au avut mai multe turnee bine primite de public, potrivit Zamost.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si