Zvonul cum ca Adela Norriega sufera de cancer s-a raspandit rapid. Sora actritei, Reyna Norriega a dezmintit totusi aceste barfe.

Faptul ca actrita nu a mai fost vazuta din 2008 pe micile ecrane i-a panicat pe fani. s-a scris in toata presa internationala ca indragita protagonista din telenovela Amor Real a depasit tratamentul cu citostatice si acum se recupereaza alaturi de familia sa.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Pentru ca vestea a facut valva, sora Adelei Noriega s-a vazut nevoita sa clarifice situatia si sa recunoasca ca a fost vorba de niste probleme de sanatate, insa nu de diagnosticul de cancer: “Dragi prieteni, fani si urmaritori ai surorii mele, Adela Noriega, dorim sa dezmintim tot ceea ce s-a scris despre starea sa de sanatate. Este adevarat ca a fost delicata, insa, multumim lui Dumnezeu, nu a fost vorba de cancer.“ – a scris Reyna Noriega pe Twitter.

Vestea devenise cu atat mai mult credibila cu cat ambii parinti ai actritei Adela Noriega au decedat ca urmare a diagnosticului cumplit de cancer.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si