Potrivit poliţiei, femeia în vârstă de 25 de ani, a mers în data de 24 august în vizită la bunica sa, din satul Rotunda, acolo unde trebuia să stea până la revenirea soţului de peste hotare. Ieri, în a doua jumătate a zilei, femeia a lăsat copilul de o lună cu bunica, iar ea împreună cu fiul mai mare au mers în grădină pentru a da apă la capre.

La scurt timp, aceştia au revenit, după care iar au plecat în grădină, cu ambii copii. Întrebată de bunica sa unde pleacă, aceasta i-ar fi spus că revine curând. După cinci minute de aşteptare, femeia în vârstă de 85 de ani s-a pornit în căutarea nepoatei şi a strănepoţilor în grădină. Ajunsă acolo, aceasta a văzut capacul puţului deschis iar şlapii femeii erau alături de colacul fântânii.

Citeste si: Stare de alertă în Capitală, după ce un apel 112 a anunţat că au fost găsite haine pe malul Lacului Morii

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Bătrâna spune că fântâna era mereu închisă pentru că este conectată la pompă şi nimeni, niciodată, nu scotea apă cu mâna.

Când s-a apropiat de fântână, femeia a auzit zgomote şi imediat a mers la vecini după ajutor.

Oamenii au apelat şi 112, dar până la venirea salvatorilor,un bărbat s-a legat cu o funie de piept şi a coborât pentru a scoate victimele. Primul a fost scos bebeluşul de o lună, care însă era deja fără suflare. Ulterior, cu ajutorul salvatorilor, a fost scos din puţ şi micuţul de doi ani, care respira cu greu.

După 30 de minute, din fântână a fost scos şi corpul neînsufleţit al mamei.

Citeste si: Caz șocant în Constanța: Un bărbat și-a înjunghiat soția, apoi a încercat să se sinucidă

Minorul de doi ani a fost transportat de urgenţă la spitalul raional şi internat în secţia de reanimare. Potrivit medicilor viaţa acestuia este înafara oricărui pericol. Oamenii legii urmează să stabilească cauzele exacte ale tragediei.

Sursa: publika.md


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si