Oribila crima a avut loc in statul american Georgia, iar femeia a murit in chinuri groaznice, fiind injunghiata de mai bine de 80 de ori cu un cutit de bucatarie.
Nikki Whitehead era o mama asingura care incerca sa isi creasca fiicele cat mai bine. Gemenele aveau rezultate bune la scoala, luau lectii de dans si toata lumea credea ca vor ajunge sa studieze la Harvard.
Dar relatia dintre ele si mama lor era una tensionata. L aun moment dat, Nikki a raportat la politie lipsa uneia dintre fete, intr-o noapte. Aceasta plecase pe furis de acasa, pentru a se intalni cu iubitul ei. In cele din urma, politia a gasit-o si a adus-ao acasa. Dupa plecarea politistilor, cele doua fete i-au dat mamei o bataie zdravana.
Tot ele au fost cele care au sunat la numarul de urgenta si au raportat ca si-au gasit mama moarta in baie.
Ele au incercat sa creeze o diversiune, spunand ca mama lua avea doi iubiti si ca unul dintre ei a aflat si ar fi autorul faptei.
Politisitii, care le-au banuit pe fete inca de la inceput, au reusit sa stranga suficiente dovezi care sa le incrimineze pe acestea.
In cele din urma, ele si-au recunoscut fapta si au fost condamnate la 30 de ani de inchisoare, scrie Crime Watch Daily.

Oribila crima a avut loc in statul american Georgia, iar femeia a murit in chinuri groaznice, fiind injunghiata de mai bine de 80 de ori cu un cutit de bucatarie.

Nikki Whitehead era o mama singura care incerca sa isi creasca fiicele cat mai bine. Gemenele aveau rezultate bune la scoala, luau lectii de dans si toata lumea credea ca vor ajunge sa studieze la Harvard.

Dar relatia dintre ele si mama lor era una tensionata.

La un moment dat, Nikki a raportat la politie lipsa uneia dintre fete, intr-o noapte. Aceasta plecase pe furis de acasa, pentru a se intalni cu iubitul ei. In cele din urma, politia a gasit-o si a adus-o acasa. Dupa plecarea politistilor, cele doua fete i-au dat mamei o bataie zdravana.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Tot ele au fost cele care au sunat la numarul de urgenta si au raportat ca si-au gasit mama moarta in baie.Ele au incercat sa creeze o diversiune, spunand ca mama lor avea doi iubiti si ca unul dintre ei a aflat si ar fi autorul faptei.

Politisitii, care le-au banuit pe fete inca de la inceput, au reusit sa stranga suficiente dovezi care sa le incrimineze pe acestea. In cele din urma, ele si-au recunoscut fapta si au fost condamnate la 30 de ani de inchisoare, scrie Crime Watch Daily.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si