sursa foto: Facebook
sursa foto: Facebook

Vladislava Podchapko de 20 de ani si-a incuiat cei doi copii in apartamentul din Kiev si a plecat intr-o excursie timp de noua zile alaturi de iubitul ei.
Baietelul Daniil care nu avea nici doi ani si sora lui de doi ani au fost abandonati in casa fara niciun fel de hrana. Vecinii au declarat ca i-au auzit tipans si plangand in aceste noua zile si au batut in repetetate randuri la usa incuiata, dar nimeni nu le-a deschis.
Nu se stie insa daca ei au anuntat si autoritatile sau nu. Dupa sase zile in care nu a mancat nimic, micutul Daniil a murit de foame. Sora lui a stat trei zile in apartament cu cadavrul, pana cand a ajuns mama lor din excursie.
Fetia se afla intr-o stare grava, iar medicii fac eforturi mari pentru a o salva.
Explicatia femeii este absolunt socanta. Ea le-a spus politistilor ca "Nu stiam ca si copii pot muri".
Ea a fost arestata si risca pana la 8 ani de inchisoare pentru neglijenta.  Soarta fetitei este incerta. Daca isi va reveni, ea va fi dusa cel mai probabil intr-un orfelinat, scrie The Sun.

Vladislava Podchapko de 20 de ani si-a incuiat cei doi copii in apartamentul din Kiev si a plecat intr-o excursie timp de noua zile alaturi de iubitul ei. Baietelul Daniil care nu avea nici doi ani si sora lui de doi ani au fost abandonati in casa fara niciun fel de hrana.

Vecinii au declarat ca i-au auzit tipan si plangand in aceste noua zile si au batut in repetetate randuri la usa incuiata, dar nimeni nu le-a deschis. Nu se stie insa daca ei au anuntat si autoritatile sau nu. Dupa sase zile in care nu a mancat nimic, micutul Daniil a murit de foame. Sora lui a stat trei zile in apartament cu cadavrul, pana cand a ajuns mama lor din excursie.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Fetia se afla intr-o stare grava, iar medicii fac eforturi mari pentru a o salva. Explicatia femeii este absolunt socanta. Ea le-a spus politistilor ca "Nu stiam ca si copii pot muri".

Ea a fost arestata si risca pana la 8 ani de inchisoare pentru neglijenta.  Soarta fetitei este incerta. Daca isi va reveni, ea va fi dusa cel mai probabil intr-un orfelinat, scrie The Sun.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si