Anissa Cavallo, mamă a doi copii, a cumpărat 15 case în doar cinci ani și și-a împărtășit secretele despre cum a reușit să dezvolte un adevărat imperiu imobiliar, chiar dacă o persoană câștiga mai puțin de 45.000 de lire sterline pe an.

O mamă, care își crește copii singură, a dezvăluit rețeta cu care s-a îmbogățit după divorț. Femeia a pierdut tot în timpul separării de fostul soț. Acum deține un adevărat imperiu imobiliar

O mamă, care își crește copii singură, a dezvăluit rețeta cu care s-a îmbogățit după divorț

[Sursa foto: TikTok]

Femeia este fondatoarea Eda Property Group, o afacere imobiliară înființată la scurt timp după ce Anissa „a pierdut totul” în timpul procesului de divorț cu fostul soț în anul 2018.

Citește și: Metoda inedită prin care o femeie și-a dat de gol iubitul infidel. Totul a avut loc în timpul vacanței lor de vis. Bărbatul nu a avut habar ce se întâmplă

Mama singură și-a cumpărat prima casă în St Kilda, Melbourne, la vârsta de 23 de ani, înainte de a alege să facă o a doua investiție împreună cu fratele ei.

Femeia a pierdut tot după divorțul din anul 2018

Anissa a dezvăluit că, în ciuda faptului că a ajuns să piardă ambele proprietăți după separarea de fostul soț, a avut dorința de a-și continua călătoria de extindere a portofoliului de proprietăți. Așa a ajuns în anul 2018, după divorț și în timp ce locuia cu părinții ei, să-și cumpere o proprietate „la preț foarte bun” în Victoria, în timp ce avea un câștig anual de doar 25.000

de lire sterline.

O mamă, care își crește copii singură, a dezvăluit rețeta cu care s-a îmbogățit după divorț. Femeia a pierdut tot în timpul separării de fostul soț. Acum deține un adevărat imperiu imobiliar

Femeia a pierdut tot în timpul separării de fostul soț

[Sursa foto: TikTok]

Citește și: Ea este femeia care îi taxează pe bărbați pentru a fi soția lor „surogat”. Tânăra face exact ce soțiile clienților ei nu își doresc să facă. Cât costă să ai o astfel de parteneră?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În momentul în care a ajuns să câștige mai bine de 45.000 de lire sterline pe an, femeia apelat la sfaturile unor consilieri din lumea imobiliară, străduindu-se să găsească unul care să i se potrivească.

Acesta a fost motivul care a determinat-o să-și creeze propria companie care să le poată oferi oamenilor care vor să câștige bani din piața imobiliară un serviciu adaptat nevoilor lor.

Anissa a dezvoltat un adevărat imperiu imobiliar

Acum, la 5 ani distanță după ce a pierdut tot, Anissa se bucură de un adevărat succes. Mai mult, acesta a dezvăluit secretul cu care a ajuns să-și construiască un imperiu imobiliar. „Nu toată lumea este capabilă să cumpere 15 până la 20 de proprietăți, dar dacă ești dispus să obții un loc de muncă, poți avea una sau două”, a declarat mama a doi copii pentru jurnaliștii de la Herald Sun.

Citește și: Acest hotel din Dubai te va face să te simți ca în spațiul cosmic. Ce facilități oferă hotelul de lux în formă de lună

Anissa le spune acum clienților săi care câștigă mai puțin de 45.000 de lire sterline pe an că achiziționarea unei investiții imobiliare ar putea costa mai puțin decât locuința pe care ar vrea să o închirieze.

Femeia de afaceri a explicat că prețul unei astfel de investiții imobiliare poate fi uneori acoperit de randamentul chiriei și de beneficiile fiscale într-o strategie numită renting-vesting.  Mai mult, Anissa îi sfătuiește pe clienți să ia în considerare zona în care doresc să cumpere proprietăți și să monitorizeze dacă populația se extinde și cât de repede se mută oamenii acolo. Mama singură susține că locuințele cu o componentă de teren sunt de obicei investiții mai bune față de case și apartamente din blocuri mai mici.

Scopul Anissei este acela de a ajuta alte femei aflate în situația ei

Scopul Anissei este acela de a ajuta alte femei singure să-și atingă obiectivele și chiar a decis să-și deschidă un cont de TikTok unde să-și împărtășească sfaturile cu alte persoane care au aceleași idei.

Femeia de afaceri postează videoclipuri despre tendințele pieței, lipsa adăpostului, împuternicirea femeilor, femeile în lumea afacerilor și bugetul. Contul ei a strâns peste 100 de urmăritori și 1.600 de aprecieri, deoarece fanii frecventează adesea secțiunea de comentarii pentru a-și lăsa cuvintele de admirație.

Citește și: Incident neplăcut de grădinărit. O femeie s-a ales cu răni grave din cauza unei plate otrăvitoare, chiar dacă a purtat mănuși. „Oamenii nu știu că este periculos”

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Ești într-adevăr o inspirație Anissa, bine făcut”.

„Este minunat!”

„Legendă!”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de cei care o urmăresc pe Anissa.

Portofoliul actual al Anissei de 15 proprietăți a costat-o ​​între 150.000 și 380.000 de lire sterline.

Citește și: Ea este femeia cu părul lung de peste un metru. Sofia este implorată de necunoscuți să-și vândă podoaba capilară. „A vrut să-mi cumpere părul”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si