Savannah, o mamă tânără și influencer pe Tiktok, și-a filmat soțul în timp ce l-a înfășurat pe fiul ei într-o folie de plastic. Pe filmare se vede cum băiatul nu se poate mișca din cauza foliei.

Videoclipul a devenit viral.

Tânăra a postat imaginile pe Tiktok, cu ideea că internauții se vor amuza. Cu toate acestea, ce a urmat după nu i-a venit să creadă!

Citește și: VIDEO: Oana Matache și Radu Siffredi au decis să se retragă din mediul online după ce Protecția Copilului s-ar fi sesizat din cauza unei reacții a bărbatului

Tânăra și-a distrus familia

Imaginile postate pe platforma Tiktok au ajuns în atenția angajaților de la Protecția Copilului, care l-au luat pe micuț din sânul familiei și au deschis o anchetă.

Acum, după ce a izbucnit un adevărat scandal, femeia jură în mediul online, că nici ea și nici soțul ei nu i-au făcut vreun rău fiului lor. În plus, aceasta îi învinovățește pe alți internauți care au comentat la videoclipul postat de ea și că au scos imaginile din context, distorsionând adevărul.

Citește și: VIDEO: Tragedie în Vaslui! O femeie s-a sinucis după ce ar fi pierdut o sumă uriașă la păcănele

Ce a spus mama copilului, după ce micuțul a fost luat de Protecția Copilului

Mama copilului s-a arătat foarte deranjată de ceea ce s-a întâmplat după ce și-a postat copilul în ipostaze scandaloase pe internet.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Nici nu știu cum să încep. În acest moment ne confruntăm cu o problemă, fiul nostru, Gunner, a fost luat de lângă noi până când Protecția Copilului ne va evalua casa pentru că am postat un videoclip în care soțul meu și fiul meu se joacă. 

Citește și: VIDEO- Poliția este în alertă! Căutări disperate după ce un marinar a căzut peste bordul unui vas, în zona Orșova

A fost înfășurat în folia alimentară pentru mai puțin de cinci minute și nu a fost supărat deloc. În acel videoclip oamenii au crezut că ne abuzăm copilul, când Gunner zâmbea și era fericit. A fost doar o chestie amuzantă pe care Hank (n. red soțul ei) a făcut-o pentru că Gunner se băgase în sobă în acea zi și a încercat să pună o furculiță într-o priză.

Citește și: Șocant. Cum s-a răzbunat tatăl unei fetițe pe un prădător sexual de 77 de ani care a pândit-o la grădiniță

Avea loc să se miște, arăta ca un viermișor, ca un castravecior drăguț, nu a fost stresat deloc sau ceva de genul acesta. Nu ne-am răni niciodată fiul, el este cel mai bun lucru care ni s-a întâmplat vreodată. Am postat acel videoclip acum două zile, iar reacțiile au fost pozitive, nu am crezut nici măcar o secundă că a fost ceva rău până ieri când polițiștii au apărut la ușa noastră

și ne-au despărțit de fiul nostru”, a explicat mama băiatului.

Citește și: VIDEO: Șocant! Mai mulți agresori sexuali și-au reluat faptele și după ce au ieșit din închisoare

Femeia jură că își iubește copilul

După ce a fost trasă la răspundere de tot internetul, femeia se jură că nu i-ar face rău băiatului și că atât ea, cât și soțul ei își iubesc băiețelul foarte mult.

„Nu știu ce să fac, dacă să păstrez tăcerea, dacă să vorbesc despre asta, dacă să-mi să-mi pun toate rețelele de socializare pe privat pentru că primesc foarte multe reacții negative. Tot ce pot să spun că fiul meu este foarte iubit, a fost miracolul meu. A fost a patra mea sarcină, după mai multe avorturi spontane și este lumina vieții mele.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Citește și: Imagini șocante cu un elev băgat în cușcă într-o școală din România

Oamenii iau acel videoclip și îl scot din context. Eu nu fac banii din rețelele de socializare, videoclipurile mele nu sunt monetizate, nu fac bani de pe urma fiului meu. Mă simt extrem de neajutorată în această situație, mi se pare o prostie că am postat acel clip crezând că e videoclip drăguț despre familia mea, dar s-a transformat în ceva rău.

Citește și: EXCLUSIV: Medicul Sidonia Susanu-”Eroina copiilor”, povești emoționante din halatul alb./”Nimic nu este imposibil nici măcar în România, cu voință și răbdare”

Știu că oamenii mă vor urî și vor avea tot felul de opinii pe acest subiect, dar vreau să înțelegeți că îmi iubesc fiul mai mult ca orice pe lumea asta și nu l-aș răni niciodată. Am făcut o greșeală și nu merităm ca Protecția Copilului să-l ia de lângă noi”, a explicat, printre lacrimi, Sahannah Glembin pe TikTok.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si