Close sidebar
Close sidebar

O mamă se roagă de autorităţile române să îi transfere soţul ars în Belgia! "Doar acolo are şanse de supravieţuire" - Autocamionul pe care îl conducea bărbatul a sărit în aer, iar el are arsuri pe 50% din corp

România pare că se află din nou în imposibilitatea de a trata persoanele cu arsuri grave pe corp. După tragedia de la #Colectiv, dar şi alte cazuri de persoane arse care au murit din cauza lipsei condiţiilor din spitale, acum o mamă şi soţie îşi strigă disperarea.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un bărbat în vârstă de 44 de ani se luptă pentru viaţa lui pe un pat de la spitalul Floreasca. Are 50% din corp ars după un accident devastator. Bărbatul, fost pompier, actualmente şofer de TIR a văzut moartea cu ochii, iar acum luptă pentru supravieţuire.

În data de 8 octombrie a plecat cu TIR-ul ce aparţinea propriei companii de transport. Nu prevedea că ceva rău se poate întâmpla, dar ziua s-a transformat într-un coşmar pentru el. A alimentat şi a plecat la drum, dar, din nefericire, ceva s-a produs în rezervor în zona Cernavodă, aşa ca maşina a explodat.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

El, dar şi colegul său, un tânăr de 33 de ani, au scăpat cu viaţă, dar cu arsuri pe corp. Bărbatul s-a ales cu arsuri pe 50% din suprafaţa corpului şi a fost dus de urgenţă la Spitalul Floreasca din Capitală, acolo unde se află şi acum internat.

Soţia lui este disperată şi face apel la autorităţi ca soţul ei să fie transferat la un spital din Belgia.

"Acolo e singura lui şansă de supravieţuire", este strigătul disperat de ajutor al femeii. Ea a făcut un apel şi către Raed Arafat, dar şi la Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea pentru a permite transferul soţului său la un spital din străinătate.

Decebal este şi tată a doi copii, o fată de 11 ani şi un băiat de cinci anişori. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI