O mama in varsta de 20 de ani din Maryland, SUA si-a lovit mortal fiica de numai 4 anisori ca sa o pedepseasca pentru ca nu si-a spalat dintii.
Incidentul a avut loc pe 26 ianuarie, iar tanara mama, Iris Hernandez Rivas a anuntat ambulanta la o ora dupa ce fiica ei si-a pierdut cunostinta, scrie The Sun.
Tanara le-a declarat anchetatorilor ca in jurul orei 10;30 am si-a lovit fiica in abdomen pentru ca a refuzat sa isi spele dintii.
Din cauza loviturii primite, fetita s-a dezechilibrat si s-a lovit cu capul de perete.
Apoi s-a prabusit la pamant si a devenit letargica.
Fetita a intrat apoi in baie pentru a-si face un dus. Mama ei a gasit-o cu fata in jos, in cada.
Abia dupa o ora femeia a chemat ambulanta.
Pe trupul fara viata al fetei medicii au gasit numeroase urme de lovituri, iar mama a recunoscut ca in urma cu cateva zile o batuse cu o curea.

O mama in varsta de 20 de ani din Maryland, SUA si-a lovit mortal fiica de numai 4 anisori ca sa o pedepseasca pentru ca nu si-a spalat dintii. Incidentul a avut loc pe 26 ianuarie, iar tanara mama, Iris Hernandez Rivas a anuntat ambulanta la o ora dupa ce fiica ei si-a pierdut cunostinta, scrie The Sun.

Tanara le-a declarat anchetatorilor ca in jurul orei 10:30 am si-a lovit fiica in abdomen pentru ca a refuzat sa isi spele dintii.

Din cauza loviturii primite, fetita s-a dezechilibrat si s-a lovit cu capul de perete. Apoi s-a prabusit la pamant si a devenit letargica.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Fetita a intrat apoi in baie pentru a-si face un dus.

Mama ei a gasit-o cu fata in jos, in cada. Abia dupa o ora femeia a chemat ambulanta. Pe trupul fara viata al fetei medicii au gasit numeroase urme de lovituri, iar mama a recunoscut ca in urma cu cateva zile o batuse cu o curea.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si