"Sesizarea din oficiu vizeaza posibila incalcare a art. 49 din Constitutia Romaniei privind protectia copiilor şi a tinerilor", sustin reprezentantii Avocatului Poporului.

Grozavia a iesit la iveala pe 2 septembrie 2018, dupa ce pe retelele de socializare au fost postate imagini cu o mama din Botoşani care işi bate fetita, dupa ce copila povestise invatatoarei ce se intampla la ea acasa, de lipsurile şi problemele financiare cu care se confrunta familia, exprimandu-şi nevoia de ajutor şi afectiune din partea mamei.

invatatoarea a vorbit cu mama fetitei, motiv pentru care aceasta s-a infuriat şi s-a razbunat pe copila, reproşandu-i in timp ce o lovea: "ti-am dat un leu sa iti cumperi mancare..tu ce ai spus la şcoala, la invatatoare? ca am sunat-o şi am vorbit..."

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

"Tu ce ai spus la scoala, la invatatoare, ca  am sunat-o si am vorbit, ca te-a invatat mamaia sa fii incapatanata, ca ii semeni ei? Esti incapatanata si ei semeni ei si te apara ea?", se aude in inregistrare.

"Las-o nu o mai bate, acum noaptea o bati, ziua nu se poate?", a fost reactia soacrei femeii care a fost, la randul ei, batuta in mai multe randuri.

"Eu ti-am dat 1 leu tie si 1 leu lui. ti-am spus sa iti iei de mancare. Nu sa iei gume si cacaturi de pus pe maini", ii reproşa mama fetitei sale in timp ce o lovea fara mila.

Potrivit oamenilor din sat, femeia este cunoscuta ca fiind consumatoare de bauturi alcoolice si are trei copii cu un barbat din sat.

Susa: observator.tv


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si