Close sidebar
Close sidebar

Scene șocante. O mamă și-a găsit copila de 11 ani moartă în cameră

O mamă a trecut prin cumpăna vieții. Ea și-a găsit fiica moartă în camera ei. Minora de 11 ani a șocat o țară întreagă.

Georgiana Balaban,

O mamă și-a găsit copila moartă. [Sursa foto: spynews]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O mamă din SUA a trecut prin coșmarul vieții. Ea și-a găsit copila decedată în camera ei. Femeia nu își poate scoate din minte ultimele cuvinte ale fiicei sale. Kayleigh Owens a declarat că fiica ei era o fetiță extrem de iubită și de îndrăgită și nu s-au așteptat la o asemenea tragedie.

Citeste si: A murit înecat în Costa Rica cel mai bogat român în criptomonede. Miliardele sale, pierdute pe veci

Milly-Sue Pendleton avea o pasiune mai neobișnuită. Copila adora să se costumeze și să se comporte ca personajele ei preferate din animeuri. Deceseul a fost unul surpinzător și dezastruos. Mama copilei, în vârstă de 36 de ani, nu-și mai revine din șoc.

Moarte șocantă în SUA

Fetiţa din Wallasey i-a transmis mamei sale înainte de a muri că o iubește mult. Femeia nu mai poate uita acum ultimele cuvinte ale minorei. Ea a murit în noaptea dintre 13 și 14 iunie. În jurul orei 22:30, femeia a rugat-o pe fiica ei să îi dea telefonul, pentru că a doua zi urma să meargă la școală și a vrut să se asigure că se odihnește.

Citeste si: Moartea misterioasă a lui Mihai Eminescu. Astăzi se împlinesc 132 de ani de la trecerea în neființă a marelui poet

Milly-Sue a murit. [Sursa foto: spynews]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Tânăra dormea în aceeași cameră cu fratele mai mic, pe nume Dante. Copilul are cinci ani. La ora 22:45, adolescenta a ieșit din cameră pentru a lua de la bucătărie ceva de băut, s-a jucat cu câinele familiei, iar mai apoi i-a spus mamei sale că o iubește și s-a dus să doarmă.

Mama copiilor s-a trezit și și-a dat seama că vremea s-a schimbat, așa că a mers în camera copiilor pentru a le închide fereastra ca să nu le fie frig. Ea voia să o pregătească pe Milly Sue de școală. Atunci a observat că fata nu se mișcă și nu respiră.

Echipajele de prim-ajutor care au ajuns la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața fetiței, fiind nevoiți să confirme decesul.

Citeste si: VIDEO| Dublă tragedie: Mamă și fiu, găsiți decedați în apartament

„Patul ei era sub fereastră și am văzut-o că nu se mișca și am început să-i strig numele. Partenerul meu, Robert Lowe, a sunat la o ambulanță și a început să facă manevre de resuscitate, fiul meu Cameron a auzit ce se întâmplă și s-a repezit înăuntru și l-a luat pe Dante și i-a acoperit ochii înainte să-l scoată din cameră. Paramedicii ne-au spus chiar și cu manevre de resuscitare că este prea târziu. Nu-mi amintesc nimic după aceea”, a declarat femeia.

De ce a murit Milly Sue

Raportul medicului legist va ieși în luna septembrie, așa că părinții fetei așteaptă cu sufletul la gură.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Kayleigh Owens a declarat că atunci când a văzut-o pe fiica ei în sicriu a fost un șoc extrem de mare pentru ea și că îi este extrem de greu să se împace cu ideea că fiica ei nu mai este.

Până acum, tânăra mamă nu l-a dus pe fiul ei mai mic în camera comună, deoarece îi este teamă de reacția lui. Copilul întreabă mereu despre sora sa, Milly-Sue, cea cu care obișnuia să își împartă camera.

Citeste si: Se împlinesc 4 ani de la moartea Denisei Răducu. Cine va lipsi de la parastasul regretatei artiste?

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI