Ethel Syretha Steele, în vârstă de 40 de ani, și-a împușcat mortal fiicele Sakendra Syann Steele, de 9 ani, și Sakenya Syretha Steele, de 12 ani, și pe fiul Sakenlo Shawn Steele Jr, de 14 ani, înainte să întoarcă arma asupra ei, potrivit The Independent.

Tripla crimă, urmată de sinucidere, a fost transmisă în direct într-un apel video, a raportat pubicația locală Winston-Salem Journal.

Citește și: Șefa unui cult apocaliptic, judecată pentru uciderea celor doi copii de 7 și 16 ani. Era convinsă că s-au transformat în „zombi”

Locuitorii unui cartier din Carolina de Nord sunt șocați după ce o mamă și cei trei copii ai ei au fost găsiți împușcați în casa proprie.

Ethel Syretha Steele

Ethel Syretha Steele, triplă ucidere

[Sursa foto: Twitter]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Poliția spune că a primit informații despre împușcăturile din locuință marți, înainte de prânz, într-un cartier din Winston-Salem, Carolina de Nord.

Cu cine vorbea mămica în apelul video când s-a produs tragedia

Ofițerii au trebuit să forțeze intrarea pentru a face descoperirea îngrozitoare. La momentul tragediei, Steele se afla într-un apel FaceTime, persoana de la celălalt capăt asistând la scenele tulburătoare.

Citește și: VIDEO. Soldat ucrainean, decapitat de ruși. „Aceste fiare sunt mai rele decât ISIS”

Poliția crede că Steele a ucis-o mai întâi pe Sakendra (9 ani), înainte de a-o împușca pe Sakenya (12 ani) de două ori în piept. Apoi, femeia și-a ucis și fiul de 14 ani.

„S-a întâmplat în cartierul meu. Nu vrei să vezi asta”, a spus vecina Angela Terrill pentru Fox 8.

„Vezi asta la știri și... spui că este un alt cartier. Ca să se întâmple aici, în cartierul nostru, este foarte îngrijorător. Este aproape de casă.”

O anchetă este în desfășurare, dar autoritățile nu cred că altcineva a fost implicat în împușcături.

Potrivit vecinilor, fiecare dintre cei trei copii a fost educat acasă, fără a fi înscriși în sistemul public de învățământ.

O femeie care locuiește în cartier a descris cum proprii ei copii se jucau ocazional cu cei trei copii Steele în curtea din fața casei în care a avut loc masacrul. Vecina a descris familia ca fiind „retrasă” și a spus că nu a vorbit prea mult cu ei.

Poliția a petrecut ore întregi investigând locul. Ei nu au dezvăluit care a fost motivul triplei crime și spun că nu caută suspecți în acest caz. Ancheta este în derulare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si