O femeie din Nepal și-a ucis copiii. Crima s-a întâmplat într-o localitate din Nepal. O mamă și-a ucis cu sânge rece cele trei fetițe, printre care și una abia născută, apoi a anunțat fapta îngrozitoare spunând că vrea să se omoare.

Oamenii din Nepal sunt îngroziți. Oamenii legii au avut un șoc când au ajuns la casa femeii. Polițiștii au găsit-o pe mamă lângă cadavrele celor trei copile, iar avea corpul plin de răni după ce a încercat să-și ia viața.

Citeste si: VIDEO- Șocant! Femeie, găsită îngropată în curtea propriei case

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Tânăr român, dispariție misterioasă în Germania: 10.000 de Euro recompensă pentru cine are informații despre Constantin Popa

Trei fete omorâte de propria mamă

În urma cercetărilor, s-a aflat că este vorba despre o copilă de 9 ani, una de 3, și alta de doar 8 luni care au fost ucise cu bestialitate prin sufocare.

Deși medicii au încercat să le resusciteze și să le aducă înapoi la viață, manervrele au fost în zadar.

o mamă și-a ucis copiii
Crimă teribilă în Nepal.[Sursa foto: google]

„Astăzi, la primele ore ale dimineții, o femeie în vârstă de 31 de ani a sunat la numărul de urgență al poliției și a declarat că tocmai și-a ucis copiii și că vrea să se sinucidă. În timpul unei percheziții imediate a locuinței, polițiștii au găsit două fete, în vârstă de opt luni și trei ani, care erau moarte. O a treia fată, în vârstă de nouă ani, a fost dusă la spital, dar resuscitarea nu a reușit.

În acest moment, o ancheta are loc la locul faptei. Un raport medical criminalist cu privire la cauza morții este încă în așteptare." a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei, potrivit Mirror.

Femeia era despărțită de tatăl fetițelor. Ea locuia alături de copile. Tatăl fetelor locuiește în același oraș. Bărbatul se pregătește, alături de familia sa, pentru a-și înmormânta cei trei copii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si