Cu toate ca si-a ucis cu cruzime cei sapte copii, patru baieti si trei fete, cu varste cuprinse intre 2 si 14 ani, Raina Thaiday, o femeie din Australia, nu va primi nicio pedeapsa.

Raina a fumat canabis timp de 20 de ani, obicei care i-a dezvoltat o forma severa de schizofrenie. Ea credea ca este "trimisa lui Dumnezeu pe pamant". Cand si-a ucis copiii si nepoata, femeia credea ca ii salveaza pe acestia de sfarsitul lumii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Cu o luna inaintea oribilelor crime, femeia a inceput sa creada ca este "cea aleasa" si ca trebuie sa isi protejeze familia de demoni. In noaptea atacului, vecinii au auzit-o pe femeie vorbind singura: "Vrei sa imi ranesti copiii, dar eu ii voi rani inaintea ta.

Eu ii voi ucide inaintea ta."

Dupa ce a rezlizat ce a facut, femeia s-a injunghiat si ea de 35 de ori, incercand sa se sinucide. Anchetatorii au concluzionat ca Raina  nu a avut discernamant in momentul comiterii faptei, prin urmare ea nu va primi nicio pedeapsa. 

Sursa: Daily Mail


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si