Close sidebar
Close sidebar

O mama si-a ucis cu cruzime cei sapte copii pentru ca "Dumnezeu i-a trimis un semn divin"

O femeie in varsta de 37 de ani si-a injunghiat mortal cei sapte copii si o nepoata pentru ca asa i-a "transmis Dumnezeu". Ciripitul unei pasari a fost, potrivit femeii, semnul divin care i-a spus ca este momentul comiterii crimelor.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cu toate ca si-a ucis cu cruzime cei sapte copii, patru baieti si trei fete, cu varste cuprinse intre 2 si 14 ani, Raina Thaiday, o femeie din Australia, nu va primi nicio pedeapsa.

Citeste si: Gabriel Vasiliu, prezent la înmormântarea soției lui! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a obținut o permisie de o zi: „Și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, ”drumul printre nori”- antena3.ro

Raina a fumat canabis timp de 20 de ani, obicei care i-a dezvoltat o forma severa de schizofrenie. Ea credea ca este "trimisa lui Dumnezeu pe pamant". Cand si-a ucis copiii si nepoata, femeia credea ca ii salveaza pe acestia de sfarsitul lumii.

Cu o luna inaintea oribilelor crime, femeia a inceput sa creada ca este "cea aleasa" si ca trebuie sa isi protejeze familia de demoni. In noaptea atacului, vecinii au auzit-o pe femeie vorbind singura: "Vrei sa imi ranesti copiii, dar eu ii voi rani inaintea ta. Eu ii voi ucide inaintea ta."

Dupa ce a rezlizat ce a facut, femeia s-a injunghiat si ea de 35 de ori, incercand sa se sinucide.

Anchetatorii au concluzionat ca Raina  nu a avut discernamant in momentul comiterii faptei, prin urmare ea nu va primi nicio pedeapsa. 

Sursa: Daily Mail

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI