Close sidebar
Close sidebar

O mama si fiica ei, de cinci ani, izbite pe trecerea de pietoni de un sofer incepator

O mama si fiica ei, in varsta de cinci ani, au fost lovite de o masina pe o trecere de pietoni din Dambovita.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Se pare ca soferul, un tanar de 23 de ani,  era incepator si le-a spus politistilor ca nu a mai reusit sa franeze la timp.

Femeia a suferit rani la cap si la picioare, pentru ca a incercat sa isi protejeze fiica, acoperind-o cu trupul ei, potrivit stirileprotv.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Scena s-a petrecut in localitatea Tartasesti, pe Drumul National 71, care face legatura intre Bucuresti si Targoviste. Femeia de 35 de ani isi tinea de mana fiica de 5 ani, cand, o masina, la volanul careia se afla un sofer care are permis de conducere de o luna, le-a izbit in plin.

Femeia si fiica ei au ramas peste noapte in Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste, unde medicii le-au facut investigatii sa se asigure ca sunt in afara primejdiei. intre timp, politistii au deschis un dosar penal pe numele soferului, pentru vatamare corporala din culpa.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI