Un nou sezon al quiz-ului “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”   se pregătește să între în casele telespectatorilor, începând din această seară, de la ora 22:30, la Kanal D! Emisiunea care a dus gimnastica minții la rang de sport național revine în casele telespectatorilor cu un sezon antrenant, pentru toată familia, și cu același prezentator care și-a câștigat renumele de Regele entertainmentului românesc prin charismă, profesionalism desăvârșit și modul inconfundabil în care ține trează atenția concurenților și a milioanelor de telespectatori.

Citește si: Gimnastica minții revine în casele românilor!

Prima ediție a noului sezon “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” începe în forță, cu cinci concurenți pregătiți să demonstreze că stăpânesc tainele vocabularului și că au prezența de spirit necesară pentru a câștiga.

Citește si: Andreea Mantea dă de pământ cu Radu. "Ușa este acolo, te poftesc afară"

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Că să mai relaxeze atmosfera și să-i introducă pe concurenți cu zâmbetul pe buze în concurs Dan Negru glumește adesea în platoul emisiunii. Nu s-a dezis de acest obicei nici la filmările primei ediții a sezonului al doilea “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, iar cei prezenți în platou s-au bucurat de spiritul jucăuș al amfitrionului emisiunii. “Creierul este ca nasturele: când nu-l ai, abia atunci se vede!”, a “aruncat” amuzat Dan Negru o cugetare celor prezenți în platoul emisiunii.

Citește si: Duminică, de la ora 22:30, un nou sezon „40 de întrebări cu Denise Rifai”!

Inedit în această ediție este faptul că o mama și fiica ei se vor afla în concurs. Rămâne însă de văzut cine se va descurca cel mai bine în gimnastica minții și cine va fi declarat câștigătorul ediției.

Nu pierdeți, începând de astăzi, de la 22:30, un nou sezon “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, de miercuri până vineri, la Kanal D!

Citește si: Exclusiv! Teo Trandafir este cel mai aspru critic al ei: "Sunt oameni care mă critică neștiind ce am vrut să fac"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si