Close sidebar
Close sidebar

O mămică a făcut o descoperire șocantă atunci când a verificat camere de supraveghere din casă. Nu i-a venint să creadă ce se afla în patul ei. "Dormea în patul meu"

Descoperire sinistră făcută într-o casă din Scoția. O mamă a avut parte de o sperietură soră cu moartea după ce s-a uitat pe camerele de supraveghere pe care le avea în dormitor. Nu i-a venit să creadă cine dormea în patul ei când ea nu era acasă.

Alexandra Costea,

O mămică a făcut o descoperire șocantă atunci când a verifcat camere de supraveghere din casă. Nu i-a venint să creadă ce se afla în patul ei. "Dormea în patul meu"

[Sursa foto: The Sun]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Caitlin Sullivan, o mămică în vârstă de 22 de ani din Scoția, a avut parte de șocu vieții ei atunci când a primit o alarmă de la camerele cu care își supraveghea copilașul. Femeia a fost extrem de surprinsă când a descoperit că în patul pe care îl împărțea cu fiul ei în vârstă de un an, se afla un bărbat necunoscut. Norocul a făcut ca în acel moment, femeia și fiul ei, Kevin, să se afle în vizită la un prieten, notează jurnaliștii de la  The Sun.

[Sursa foto: The Sun]

Citește și: Ciclonul „Daniel” continuă să facă ravagii în lume. Cel puțin 150 de persoane au murit în estul Libiei din cauza inundațiilor

Camera este conectată la telefonul meu și mă anunță dacă există vreo mișcare. Așa că, în momentul în care a bâzâit, m-am uitat la fluxul live din casa mea și am văzut picioarele acestui bărbat. Inima mea aproape s-a oprit.  Am încuiat toate ușile  înainte de a pleca, da r  dorme a acolo  în patul meu”,  a povestit îngrozită femeia.

[Sursa foto: The Sun]

Un necunoscut intrase prin efracție în casa ei. Incidentul a traumatizat-o pe tânăra mămică

Femeia a alertat imediat autoritățile și s-a grăbit spre casă. Tânăra în vârstă de 22 de ani a parcurs tot drumul cu inima cât un purice pentru a descoperi identitatea persoanei care a pătruns în locuința sa.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Îi curgea sânge de la frunte. Înăuntru era ca o scenă a crimei, cu pete de sânge pe covor, calorifere și balustradă. A fost terifiant”,  a mai povestit Caitlin pentru jurnaliști.

[Sursa foto: The Sun]

Citește și: Povestea dureroasă unui bărbat care și-a pierdut familia sub dărâmăturile din Maroc. A rămas doar cu fiul. "Acum am mai rămas doi”

În camera de zi, tânăra mămică a descoperit o șurubelniță, pe care presupune că bărbatul o utilizase pentru a forța una dintre fereastre.

Întregul incident a marcat-o profund pe tânăra mămică, dar cu toate acestea, autoritățile scoțiene nu au întreprins nicio măsură împotriva individului. Această experiență a lăsat-o pe Caitlin traumatizată, iar acum îi este frică să se întoarcă în propria sa casă.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Nu a fost stabilită nicio infracțiune”,  a transmis un purtător de cuvânt al poliției.

[Sursa foto: The Sun]

Citește și: VIDEO. Râuri de vin roșu au inundat străzile unui sat din Portugalia. Ce s-a întâmplat?

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI