O mamă a fost arestată pentru că și-a lăsat cei doi copii mici adormiți în mașină și a intrat într-un bar. Autoturismul era pornit și cu ușile deschise, iar femeia părea că a uitat de cei mici.

Întâmplarea uluitoare a avut loc zilele trecute în Florida, SUA, potrivit The Independent.

Citește și: Trei doctorițe s-au luat la bătaie, în timpul programului. Spitalul Județean Oradea a devenit rig de box din cauza unor mesaje

Jamie Leigh Gunn, în vârstă de 33 de ani, a fost acuzată de neglijarea minorilor și dusă la închisoarea din Brevard County, după ce un ofițer de patrulă a văzut un copil de 2 ani și un altul de 8 luni într-un vehicul parcat în fața unui bar.

Copiii dormeau pe bancheta din spate a mașinii

Ușile mașinii era descuiate, iar ofițerii au declarat că vehiculul avea motorul pornit. Copiii dormeau pe bancheta din spate.

Polițiștii au găsit-o pe Jamie Gunn – proprietara înregistrată a vehiculului în barul în fața căruia era parcată mașina, discutând cu un prieten.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Femeia a stat în bar cel puțin 20 de minute „fără a ține seama de copiii ei, care au fost lăsați nesupravegheați”, a spus poliția într-un comunicat de presă.

„Când Gunn a aflat că oamenii legii erau afară lângă vehiculul ei, a fost mai preocupată că va merge la închisoare decât de starea în care se aflau copiii ei”, au explicat polițiștii într-un mesaj postat pe Facebook.

Eliberată pe o cauțiune de 15.000 dolari

Mama a fost dusă la închisoare și s-a stabilit o cauțiune de 15.000 de dolari. A fost eliberată după plata sumei, a doua zi.

Citește și: O femeie s-a dus la spital cu dureri de stomac, dar în cele din urmă a dat naștere unei fetițe sănătoase. Până să ajungă la spital nu a știut că este însărcinată!

Cei doi copii mici au fost predați unui membru al familiei, iar Departamentul pentru Copii și Familii (DCF) a fost anunțat să efectueze o investigație ulterioară.

Barul unde a intrat mămica să bea ceva și să stea cu prietenii ei

[Sursa foto: NY Post]

Potrivit NY Post, Jamie Gunn are antecedente penale în Florida, printre care mai multe acuzații de sfidare a instanței, fals în declarații, deținere de accesorii pentru droguri și conducere cu permisul suspendat. 

Cea mai recentă încălcare a legii ar fi avut loc în iulie 2022, când tînăra femeie a fost arestată pentru o acuzație de neprezentare în fața instanței într-unul dintre dosarele ei anterioare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si