Close sidebar
Close sidebar

O mămică de 33 de ani, arestată după ce și-a abandonat copiii în mașina pornită și a mers "să se relaxeze" într-un bar

O femeie de 33 de ani și-a lăsat copiii mici în mașina descuiată și pornită pentru a merge într-un bar unde a consumat băuturi alcoolice și părea că a uitat de existența celor mici.

Sorin Negru,

Jamie Leigh Gunn, mămica neglijentă în vârstă de 33 de ani


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O mamă a fost arestată pentru că și-a lăsat cei doi copii mici adormiți în mașină și a intrat într-un bar. Autoturismul era pornit și cu ușile deschise, iar femeia părea că a uitat de cei mici.

Întâmplarea uluitoare a avut loc zilele trecute în Florida, SUA, potrivit The Independent.

Citește și: Trei doctorițe s-au luat la bătaie, în timpul programului. Spitalul Județean Oradea a devenit rig de box din cauza unor mesaje

Jamie Leigh Gunn, în vârstă de 33 de ani, a fost acuzată de neglijarea minorilor și dusă la închisoarea din Brevard County, după ce un ofițer de patrulă a văzut un copil de 2 ani și un altul de 8 luni într-un vehicul parcat în fața unui bar.

Copiii dormeau pe bancheta din spate a mașinii

Ușile mașinii era descuiate, iar ofițerii au declarat că vehiculul avea motorul pornit. Copiii dormeau pe bancheta din spate.

Polițiștii au găsit-o pe Jamie Gunn – proprietara înregistrată a vehiculului în barul în fața căruia era parcată mașina, discutând cu un prieten.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Femeia a stat în bar cel puțin 20 de minute „fără a ține seama de copiii ei, care au fost lăsați nesupravegheați”, a spus poliția într-un comunicat de presă.

„Când Gunn a aflat că oamenii legii erau afară lângă vehiculul ei, a fost mai preocupată că va merge la închisoare decât de starea în care se aflau copiii ei”, au explicat polițiștii

într-un mesaj postat pe Facebook.

Eliberată pe o cauțiune de 15.000 dolari

Mama a fost dusă la închisoare și s-a stabilit o cauțiune de 15.000 de dolari. A fost eliberată după plata sumei, a doua zi.

Citește și: O femeie s-a dus la spital cu dureri de stomac, dar în cele din urmă a dat naștere unei fetițe sănătoase. Până să ajungă la spital nu a știut că este însărcinată!

Cei doi copii mici au fost predați unui membru al familiei, iar Departamentul pentru Copii și Familii (DCF) a fost anunțat să efectueze o investigație ulterioară.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Barul unde a intrat mămica să bea ceva și să stea cu prietenii ei

[Sursa foto: NY Post]

Potrivit NY Post, Jamie Gunn are antecedente penale în Florida, printre care mai multe acuzații de sfidare a instanței, fals în declarații, deținere de accesorii pentru droguri și conducere cu permisul suspendat. 

Cea mai recentă încălcare a legii ar fi avut loc în iulie 2022, când tînăra femeie a fost arestată pentru o acuzație de neprezentare în fața instanței într-unul dintre dosarele ei anterioare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI