Close sidebar
Close sidebar

O mare de lacrimi pentru Julen, micuțul care a căzut într-un puț din Spania. A fost condus pe ultimul drum de sute de oameni. Părinții sunt disperați

Julen, micuțul în vârstă de 2 ani, care a căzut într-un puț din Malaga, Spania, a fost condus pe ultimul drum de sute de oameni.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

13 zile de speranțe au fost pentru părinții băiatului Julen, însă la capătul acestor saptămâni dureroase a venit un final tragic.

Julen a fost găsit mort de autorități, iar corpul său prezenta „leziuni cerebrale traumatice severe” și „poliatraumatisme compatibile cu căderea”, potrivit raportului preliminar al autopsiei, citat de El Mundo.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Sute de oameni i-au adus flori și coroane. Părinții însă cu greu și-au putut stăpâni disperarea care li se citea pe chip.

Le-au murit doi copii

Din nefericire, aceasta nu este prima dramă prin care trec părinții lui Julen. În 2017, un alt fiu al lor, în vârstă de trei ani, a murit subit, din cauza unor probleme cardiace, în timp ce se plimba alături de ei, pe o plajă din Malaga.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI