Close sidebar
Close sidebar

O mireasă a murit în luna de miere, la doar 6 zile de la nuntă! S-a stins din cauza unei boli misterioase

O mireasa a murit din cauza unei boli misterioase, la doar 6 zile de la nuntă. Cazul ei starnește mari controverse în Marea Britanie.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Femeia a murit în luna de miere, iar medicii nu reușesc să afle cauza decesului, deși au fost făcute două autopsii.

Nicola Spencer s-a căsatorit la vârsta de 42 de ani, cu bărbatul pe care-l cunoștea din liceu. La trei zile de la nuntă, cei doi au plecat în luna de miere, în insulele Canare.

A doua zi de la aterizare, femeia s-a simțit foarte rău. A mers la o clinică locală, acolo unde medicii i-au spus că este deshidratată și că are o infecție urinară. După mai multe analize și perfuzii, Nicola a plecat la hotel.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Doliu în România! A murit actrița Florina Luican

O zi mai tarziu starea ei era mai bună si chiar a mers la plajă. Din păcate, spre seară starea ei a început să se înrăutățească și i-a cerut soțului să se întoarcă în Marea Britanie.

 

În dimineața următoare, avionul trebuia să ajungă pe aeroportul englez Gatwick, însă starea femeii s-a înrăutățit în timpul zborului și aceasta a început să piardă sânge. Zborul a fost deviat în Portugalia, iar britanica a murit la aterizare.

Incidentul s-a produs în urmă cu 6 luni, însă cauza decesului nu a fost descoperită nici până azi.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI