Close sidebar
Close sidebar

O moldoveancă a incendiat un apartament din Israel. Femeia susține că are un ,,cip” care îi dă ordine

O femeie din Republica Moldova, stabilită în Israel, e principalul suspect în cazul incendierii unui apartament. Aceasta le-a spus polițiștilor că are un ,,cip” implantat, care îi ordonă ce să facă.

Alexandra Costea,

O moldoveancă a incendiat un apartament din Israel. Femeia susține că are un ,,cip” care îi dă ordine

[Sursa foto: unsplash.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Evenimentul a avut loc duminică, 3 octombrie, în orașul israelian Beer Șeva. Echipajele de pompieri au fost solicitate să intervină pentru stingerea unui incendiu pornit în apartamentul unei bătrâne. Împreună cu pensionara se afla și îngrijitoarea acesteia.

La locul incidentului, pompierilor le-a trezit suspiciuni o femeie, în vârstă de 45 de ani, care avea un comportament bizar. Aceasta a fost imediat predată oamenilor legii.

Citeste si: Metoda ingenioasă de a fura din magazine a unei românce stabilite în Italia

Moldoveanca susține că are un ,,cip” care îi dă ordine 

Anchetatorii israelieni au descoperit că femia este cetățean al Republicii Moldova. În timpul audierilor, moldoveanca le-a declarat polițiștilor că în corpul său este implantat un ,,cip”.

Aparent, acest dispozitiv i-ar ordonă femeii să facă anumite lucruri.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Femeia suspectă a fost reținută de autoritățile israeliene, urmând să fie supusă unui control psihiatric. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită în incendiu.

Ancheta acestui caz este în desfășurare, urmând ca autoritățiile să stabilească  circumstanțele în care a avut loc evenimentul. 

Citeste si: Români arestați în Italia pentru trafic de migranți

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI