O moldoveancă în vârstă de 37 de ani, stabilită în Italia, a șocat autoritățile și localnicii, după ce a violat o bătrână de 93 de ani! Ea este acum acuzată de viol și vătămare corporală și a fost condamnată la 9 ani de închisoare!

După efectuarea pedepsei, femeia moldoveancă va fi expulzată de pe teritoriu Italiei, informează  La Nazione.

Citește și: "Închiriază o iubită", afacerea care îi ajută pe tineri să-și păcălească părinții

Motivul șocant pentru care moldoveanca a violat-o pe bătrână

Deși a fost condamnată la 9 ani de stat în spatele gratiilor, Tribunalul din Florența a mai decis ca românca să plătească o despăgubire de 25.000 de euro pentru bătrâna în vârstă de 93 de ani pe care a agresat-o.

Moldoveanca ar fi trecut pragul casei bătrânei prin intermediul unui interviu de angajare. Deoarece avea probleme de deplasare, cei trei copii ai femeii bătrâne au decis să angajeze o badantă prin intermediul uei agenții specializate.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Jador, în lacrimi! Dezamăgirile în dragoste nu se opresc: „Stai și plângi și nu dormi nopțile”

Se pare că moldoveanca a început s-o agreseze pe bătrână chiar în prima zi de muncă! În acea zi, ea a rămas împreună cu femeia de 93 de ani pe care trebuia să o îngrijească.

Femeia a imobilizat-o pe bătrână la pat, spunându-i că trebuie „să scoată diavolul din ea” pentru că ar fi fost posedată. După scena șocantă, badanta a trecut la fapte mărețe, violând-o pe bătrână, potrivit Rotalianul.

Citește și: „Se consumă heroină, iarbă, foarte multe. Sunt seringi pe jos în baie”. Mărturiile cutremurătoare ale unui licean din București. Cum arată raiul drogurilor din instituțiile de învățământ din România?

După clipele de coșmar prin care a trecut, femeia agresată le-a povestit totul copiilor ei. Apoi, a depus o plângere la carabinieri. Moldoveanca a fost apoi concediată.

Badanta a fost condamnată sub acuzația de violență sexuală agravată și vătămare a unei persoane în vârstă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si