Close sidebar
Close sidebar

O nouă concurentă pășește în ”Casa Iubirii”: Xenia, dezamăgită de gestul făcut de Radu

Xenia va rămâne șocată de gestul făcut de Radu și va izbucni în lacrimi. Radu petrece clipe romantice în Camera Roșie alături de noua concurentă.

Diana Bostan,

Radu și noua concurentă


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Băieții erau nerăbdători ca o fată nouă să intre în emisiune, așa că o blondă misterioasă își va face apariția.

Citeste si: Kinga, în lacrimi, după ce Bianca a dat cărțile pe față: „Vă rog să-i spuneți că stilul ei este frumos și nu este obligată să se îmbrace că o doamnă bătrână”

Radu, clipe romantice în Camera Roșie, alături de o blondă misterioasă

Noua concurentă a vrut să aibe o intrare inedită, așa că l-a chemat pe Radu în Camera Roșie, chiar sub privirile Xeniei, care a și izbucnit în lacrimi.

Citeste si: Kinga, amenințare în Casa Iubirii. Pe cine vrea tânăra să scoată din emisiune: ”Să vezi în gală, te dau afară”

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Radu nu a venit oricum în Camera Roșie, ci a fost legat la ochi pentru a păstra misterul.

Xenia a izbucnit în lacrimi la vederea imaginilor

Deși a menționat că este în cunoaștere cu Xenia, noua concurentă nu a ținut cont și și-a arătat interesul pentru Radu, ba chiar au dansat apropiați.

Citeste si: O concurentă vrea să părăsească ”Casa Iubirii”. Care este motivul pentru care le-a cerut băieților să o voteze în Gală

Ediția de astăzi va fi una incendiară, iar momentele tensionate nu se vor opri aici. Totul în ediția de luni, 8 august, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI