Close sidebar
Close sidebar

O nouă concurentă și-a făcut apariția în Casa Iubirii. Cine este bruneta și care este bărbatul care i-a atras atenția

Raluca este noua concurentă din Casa iubirii. Aceasta nu a venit cu mâna goală în emisiune, ci a adus cu ea câte un cadou pentru fiecare concurent.

Laura Macovei,

O nouă concurentă și-a făcut apariția în Casa Iubirii. Cine este bruneta și care este bărbatul care i-a atras atenția

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În prima ediție a acestei săptămâni, o nouă concurentă a pășit în emisiune, concurenții fiind luați prin surprindere, deoarece nu se așteptau ca o fată să își facă apariția atât de curând. 

Cine este Raluca, noua concurentă din Casa Iubirii

Raluca, deși emoționată, a atras privirile băieților, fiind îmbrăcată într-o rochie scurtă, roșie, extrem de sexy și provocatoare. Tânăra brunetă nu a venit cu mână goală, ba chiar a venit cu un cadou pentru toți băieții. Aceasta a oferit fiecăruia câte o cană.

Citeste si: ”Să mă bagi și pe mine în seamă un pic”. Sorin din Casa Iubirii îi oferă libertate Kingăi

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Raluca are vârsta de 29 de ani și este astrolog, dar a absolvit Facultatea de Jurnalism. După ce au descoperit ce meserie are nouă concurență, toți băieții au fost foarte încântați și i-au cerut tinerei să le spună ce anume le este scris în stele și ce șanse au să își întâlnească marea iubire în emisiune.

Ce caută Raluca într-un viitor partener

În timp ce băieții erau preocupați de găsirea sufletului lor pereche, Raluca a făcut dezvăluiri cu privire la calitățile pe care le caută într-un viitor partener.

Citeste si: Bianca de la "Casa Iubirii", acuzată că s-a întâlnit cu un băiat în afara emisiunii

Potrivit unor calcule astrologice, bruneta a precizat că se află în perioada cea mai potrivită pentru a-și găsi jumătatea în Casa Iubirii.

Alesul ar trebuie să fie un băiat cu simțul umorului, deschis la minte, sociabil și care să adore călătoriile, informează Kanal D. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI