Băieții din Casa Iubirii au parte de o nouă surprinză. Patricia este concurenta care va intra în Casa Iubirii. Aceasta îl admiră pe Patrick, iar Nona reacționează. În Gala de duminică, Natalia, Nona și Ionuț au ajuns în pragul eliminării și au așteptat verdictul serii.

Citește și: Natalia a părăsit emisiunea ”Casa Iubirii” în gala de duminică

Cea care a plecat acasă a fost Natalia, Nona și Ionuț fiind salvați.

Deși toți se așteptau ca tânăra să izbucnească în lacrimi deoarece a părăsit prea devreme competiția, aceasta a plecat cu zâmbetul pe buze. Băieții au fost foarte încântați de venirea Patriciei în casă, iar primele reacții nu au întârziat să apară.
Fetele nu o primesc cu brațele deschise, mai ales atunci când Patricia a dezvăluit că îi admiră pe Ionuț, Marinel și Patrick.

„Iubesc această emisiune! Va mulțumesc mult că știți să ne țineți mereu pe foc!(...) Camera da-ne un pic să vedem ce se întâmplă acolo!”, spune Nona.

Citește și: Nona izbucnește în lacrimi! Ce se va întâmpla duminică, în gala eliminatorie a emisiunii „Casa Iubirii”

Natalia a părăsit emisiunea ”Casa Iubirii” în gala de duminică

Gală cu emoții pentru mai mulți concurenți ai emisiunii ”Casa Iubirii”. Strategiile s-au resimțit printre concurenți, iar Nona a plâns pentru Ionuț. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Ionuț a fost cel mai votat de către public dintre cei trei, urmat de Nona, astfel Natalia a părăsit competiția ”  Casa Iubirii  ”.

Concurenta la nominalizat pe Ionuț spre eliminare, dar spre surprinderea lui Patrick, aceasta a izbucnit în lacrimi.

Citește și:  Flavius și Anca, foștii concurenți de la Casa Iubirii, s-au despărțit

Nona a motivat lacrimile sale prin faptul că se înțelege bine cu toți băieții și i-ar părea rău de oricine ar pleca.

Flavius și Anca, foștii concurenți de la Casa Iubirii, s-au despărțit

Flavius și Anca au hotărât să își spună adio. Foștii concurenți de la Casa Iubirii nu mai sunt împreună. Invitat în emisiunea „Culisele Iubirii”, Flavius a spus care a fost motivul depărțirii dintre ei.  Când cei apropiați credeau că relația dintre Flavius și Anca este una din ce în ce mai bună, cei doi s-au despărțit.

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”- radioimpuls.ro

Citește și: Emanuel și Andreea s-au mutat împreună. Cum se înțeleg cei doi foști concurenți ”Casa Iubirii”

Cel care a dorit mai mult despărțirea a fost Flavius care a vorbit în emisiunea Culisele Iubirii despre momentele din relația lor de iubire. 

„Nu ne mai dăm nicio șansă, ne-am despărțit. Știu ce vor spune oamenii, că a fost doar de emisiune, că a durat doar o zi, dar pur și simplu nu are legătură niciuna dintre astea, pentru că a fost ceva real acolo."


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si