Close sidebar
Close sidebar

O noua descoperire revolutioneaza domeniul stomatologic! Dintii s-ar putea regenera singuri cu ajutorul unui material

Oroarea obturatiilor de canal ar putea deveni istorie datorita unui nou tratament. Cercetatorii sustin ca dintrii s-ar putea repara si regenera singuri datorita unui biomaterial.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Aceasta schimbare majora ar putea ajuta semnificativ pacientii cu plombe dentare sau cu interventii chirurgicale stomatologice.

Cercetatorii de la Universitatea din Nottingham si Institutul Wyss de la Universitatea Harvard a dezvoltat un material sintetic, care se intareste la lumina, care permite celulor din interiorul dintelui sa se repare si sa regenereze dentina, cel mai voluminos testut din structura dintelui.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

„Abordarea noastre are mari sanse sa schimbe acest mediu si ar putea genera dezvoltarea unor noi tehnologii in viitor”, a declarat Dr.

Adam de la Universitatea Nottingham, potrivit Daily Mail.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI