Utilizatorii WhatsApp au șansa să experimenteze o nouă funcție a aplicației, ce va fi lansată recent. Cei care au nevoie de două conturi de WhatsApp pe două telefoane diferite vor uita de grija lor, deoarece în curând vor avea șansa de a avea două conturi într-unul singur!

În cursul zilei de joi, Mark Zuckerberg, directorul executiv al companiei Meta, a anunțat noua funcție a aplicației de mesagerie WhatsApp care va permite schimbarea între cele două conturi.

Această schimbare va fi disponibilă pe telefoanele cu sistem de operare Android.

Citește și: VIDEO- S-a dat startul petrecerii de Halloween. Animalele de la grădina zoologică din Chicago avut parte de o masă pe cinste

Astfel, cei care aleg să se folosească de noua funcție își vor putea gestiona cu ușurință conversațiile de pe mai multe conturi. Funcția va fi introdusă în aplicație în săptămânile ce urmează.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”- wowbiz.ro

Citeste si: Indemnizația socială pentru pensionari nu scade sub 1.281 de lei: Ministerul Muncii a anunțat ce se întâmplă de la 1 septembrie- antena3.ro

Ce trebuie să știi despre noua funcție WhatsApp. Cum îți poți configura contul secundar

O nouă funcție WhatsApp le permite utilizatorilor să se conecteze pe două conturi în același timp. Ce trebuie să știi

O nouă funcție WhatsApp le permite utilizatorilor să se conecteze pe două conturi în același timp. Ce trebuie să știi

[Sursa foto: Freepik]

Noua funcție WhatsApp le permite utilizatorilor să folosească aplicația la adevăratul său potențial Astfel, cei care aveau un cont business și unul personal, pe telefoane diferite, pot acum să își acceseze conversațiile de serviciu, dar și cele personale, de pe un singur dispozitiv. Pentru ca totul să fie mai eficient, utilizatorii au posibilitatea de a-și seta preferințele pentru fiecare cont în parte, astfel încât să își gestioneze mai bine notificările.

Citește și: Legea pensiilor speciale nu se atinge de banii primarilor, viceprimarilor și prefecților. "Președintele Iohannis s-a grăbit să promulge legea de salvare a pensiilor speciale"

Cum îți poți configura contul secundar

Cei care își doresc să își pună două conturi WhatsApp pe un singur dispozitiv au nevoie de un al doilea număr de telefon, adică de o a doua cartelă SIM.

Următorul pas constă în accesarea setărilor WhatsApp. Acolo, utilizatorii vor putea observa o săgeată lângă numele lor și cu un singur click pe acea săgeată, ei vor putea vedea opțiunea „Adăugați cont”. 

Apoi, pe fiecare cont în parte, utilizatorii își pot personaliza setările cu privire la confidențialitate și notificări, iar prin acest întreg proces, ambele conturi vor fi controlate mult mai bine.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si