În timp ce anchetatorii cercetează dosarul accidentului ce a avut loc lângă localitatea constănțeană Săcele, în București apar tot mai multe informații despre ce s-a întâmplat în locuința lui Răzvan Ciobanu chiar în ziua în care el a fost găsit mort.

După ce în presă au apărut imagini cu mai multe persoane apropiate ale lui Răzvan Ciobanu, care ieșeau din blocul în care acesta locuia, cărând diverse obiecte, avocata Laura Vicol a dezvăluit că nu știe cine exact s-a aflat în apartament.

Într-o emisiune tv, avocata, care era prietenă apropiată a lui Răzvan Ciobanu, a precizat că părinții acestuia s-au dus în apartament, la cererea ei, pentru a lua hainele cu care să se prezinte la morgă. Acolo, aceștia au găsit apartamentul răvășit și au decis să ia bună parte din lucrurile de valoare care îi aparținuseră lui Răzvan Ciobanu.

Citeste si: Răzvan Ciobanu s-ar fi sinucis! După trei săptămâni, o ipoteză șochează: ”Nu mai era el, părea pe altă lume”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu merge zilnic la mormântul designerului: ”Sufletul meu este bucăţi, bucăţi, bucăţi”

Citeste si: Ce probleme ascunse a avut Răzvan Ciobanu! Noi lucruri neștiute ies la iveală, ce a făcut în urmă cu un an

Conform primelor informații, primul care intrase în apartament, după aflarea veștii că Răzvan Ciobanu a murit, a fost Sorin Oprea, un apropiat al designerului, cu care acesta se întâlnise cu o zi înainte de tragedie, la mare.

În apartamentul din București al lui Răzavn Ciobanu s-ar fi aflat iubitul acestuia

Ei bine, într-o emisiune tv a fost aruncată o nouă informație, conform căreia în timp ce Răzvan Ciobanu era la mare, în apartamentul lui s-ar fi aflat un bărbat. ”Îl cheamă Gabriel, iar în urmă cu vreo trei luni, l-a prezentat unor prieteni ca fiind iubitul lui”, s-a afirmat în respectiva emisiune tv, despre misteriosul bărbat care s-ar fi aflat în apartamentul lui Răzvan Ciobanu.

Vezi și previziunile ”detectivului de paranormal” Ioan Buculeț despre ultima perioadă de viață a lui Răzvan Ciobanu

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si