Close sidebar
Close sidebar

O noua ipoteza se contureaza in cazul accidentului patronului Hexi Pharma: masina a fost actionata de la distanta! Cum se poate realiza acest lucru?

Imediat dupa accidentul de duminica seara, in care patronul Hexi Pharma a murit, au fost lansate mai multe scenarii: sinuciderea si crima sunt doua dintre acestea. ##VIDEO3258##

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Daca in cazul sinuciderii, filmul este clar, in ceea ce priveste varianta crimei, lucrurile par complicate avand in vedere ca, din ceea ce sustin martorii, Condrea era singur in masina.

Masina in care se afla Dan Condrea a fost distrusa in urma impactului cu un copac

Specialistii sustin, insa, ca este posibil ca masina sa fi fost comandata de la distanta de o alta persoana, care ar fi facut in asa fel incat autoturismul sa se loveasca de copac. Aceasta ipoteza este sustinuta de un expert, care spune ca tehnologia permite o astfel de situatie. Inginerul Simion Dascalu, seful Centrului European de Afaceri, Inventica si Cercetare (CEAIC), a declarat intr-un interviu pentru evz.ro ca masina lui Dan Condrea putea fi „dirijata” in copac cu ajutorul unei tehnologii prezente n echipamentele UAV (n.r.- Unmanned Air vehicle- drona aeriana) sau UGV (n.r.- Unmanned Ground Vehicle- vehicul terestru fara operator). 

“La intrebarea daca putea fi simulat accidentul, raspunsul este da. Masina putea fi comandata de la distanta”, a declarat ing. Simion Dascalu pentru EVZ.
Asa arata doua masini distruse. Masinile s-au lovit una de cealalta, fiind actionate de la distanta

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

De altfel, astfel de tehnologii, care par a fi de ordinul SF pentru noi, sunt prezentate in mai multe filmulete de pe Youtube si este o practica obisnuita atunci cand se testeaza cum se comporta masinile in cazul unor accidente, acel “crash-test” la care sunt supuse autoturismele.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI