Cazul Caracal, în care monstrul Gheorghe Dincă a răpit două tinere, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, a dus la revolte ale oamenilor din întreaga țară. În special, în mediul online, sunt mulți care protestează și își doresc ca pedeapsa pentru monstrul Gheorghe Dincă să fie maximă. Mai mult chiar, a fost creată o petiție online pentru strângerea de semnături pentru reintroducerea pedepsei cu moartea.

Citeste si: Transformarea șocantă a lui Gheorghe Dincă în pușcărie! Apariția de azi de la reconstituirea crimelor de la Caracal i-a tulburat pe toți! ”Nu se poate așa ceva, este bătaie de joc”

Citeste si: Scene incredibile cu Alexandru Cumpănașu! ”Părinții Alexandrei își plâng copila, unchiul țopăie bezmetic prin parc” VIDEO

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”Pedeapsa cu moartea a fost abolită prin Decretul-lege nr. 6 din 7 ianuarie 1990 și decizia fiind cuprinsă în Constituția României din 1991, reconfirmată. 

De asta avem nevoie de pedeapsa cu moartea, pentru aceste creaturi profund defecte și ireparabile. Merită această bestie indulgență?

Cerem modificare codului penal prin inasprirea pedepselor pentru viol, pedofilie si crima.  Modificare articolului 218, (1) introducerea pedepsei de 25-50 de ani de inchisoare pentru viol, in loc (3-10 ani) inchisoare cat este in prezentul cod si pedeapsa cu moartea pentru crime odioase comise de criminali care NU mai pot fi reintegrati in

societate! 

Anii de închisoare, sau pedeapsa cu moartea, ar trebui aplicate, în funcție de gravitatea criminalității/faptei. Pedeapsa capitala trebuie aplicata ca masura extraordinara in cazuri similare bestiei/scursurii care deliberat a ucis niste copile!”, arată inițiatorul petiției online, care a strâns deja aproape 200.000 de semnături.

Citeste si: Bunicul Luizei Melencu a fost reținut! Ce a făcut când l-a văzut pe Gheorghe Dincă adus în casa groazei de la Caracal

Petiție pentru ca Gheorghe Dincă să primească pedeapsa cu moartea! Ce se va întâmpla cu semnăturile strânse

Inițiatorul petiției susține că toate aceste semnături vor fi depuse organelor competente, ”trăgând astfel un semnal de alarmă asupra pedepselor mult prea blânde pentru astfel de criminali odioși, de asemenea luarea în calcul a posibilității reintroducerii pedepsei capitale în cazuri extrem de grave, ca cel al criminalului Gheorghe Dincă”.

Gheorghe Dincă este cercetat acum pentru uciderea Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu, fapte pe care cel supranumit ”monstrul din Caracal” le-a și mărturisit.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si