În preajma Crăciunului, medicii din România au sfătuit familia să-l ia pe Bogdan acasă să moară în linișgte. Familia nu a acceptat acest sfat și împreună cu rudele și prietenii au luptat pentru a-l trimite la o clinică de specialitate în Turcia. Astfel, el a reușit să ajungă în străinătate, iar veștile sunt bune.

Citeste si: Are trei anișori și a dispărut de acasă! E IREAL cum l-au găsit polițiștii după două zile! Familia, în stare de ȘOC

Tânărul de doar 20 de ani a fost operat pe creier și starea lui s-a îmbunătățit. Din fericire el nu avea tumoare pe creier, ci doar două vase de sânge care formaseră un cheag și care a fost îndepărtat. Acum Bogdan a început tratamentul cu citostatice. Medicii sunt foarte oprimiști în privința șanselor de vindecare.

Bogdan are în continuare nevoie de ajutor

Apropiații s-au mobilizat în continuare pentru a-l ajuta pe Bogdan. El are nevoie de ajutor, pentru familia nu își permite costurile.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Să nu uităm că Bogdan încă are nevoie de ajutorul nostru, chiar dacă a reușit să treacă cu bine de operația de la cap. El încă are nevoie de bani pentru a începe ședințele de chimioterapie și pentru a scăpa de această boală cruntă și să revină acasă, sănătos, lângă cei dragi lui.", transmit membrii familiei.

Citeste si: Nu a mai suportat! Un tânăr din Iași, imobilizat în scaun cu rotile, și-a băgat cuțitul în gât

Pentru sprijinirea tânărului, Liceul Teoretic Mihail Kogălniceanu a organizat luni la Căminul Cultural din comună, un eveniment caritabil. Bogdan Marghiol a fost elevul acestui liceu. Taxa de intrare a fostde 10 lei, iar fiecare donație, oricât de mică, a fost binevenită.

"Nu uitați că în continuare, Bogdan are nevoie de ajutor necondiționat!
Dumnezeu să vă binecuvânteze, iar pe Bogdan să îl facă bine!
Puteți dona în următoarele conturi:

RO86BRDE140SV74081851400 EURO SI LEI RO90BRDE140SV74081771400 pe numele ELIS OTURBAI"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si